Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz tomcica #31924 üzenetére

    1:30-ba szerintem most belehalnék. Van még túlsúly rajtam, azon lehet spekulálni az mennyit tud hozni, legoptimálisabb esetben (ha ez az év olyan jól sikerül mint még egyik sem, ami azért nem lehetetlen) év végére lesz valami, most nem tudom pontosan mi, de 1:30 alá nem igazán mernék célozni. Azt tudom, hogy valahol 1:30-on belül van az elméleti potenciálom, aztán hogy 1:27 vagy 1:25 lehetséges és mikorra érhetem el, azt nem merném pontosan megtippelni, már csak azért is mert nem gép vagyok, motiváció is néha inog és tényleg csak egy hobbi.
    Most a Vivicittát csak egy jó évkezdésnek tervezem, kis pihenő után maratoni edzéstervet fogok összerakni a Sparra, ahol az 1 hónappal azelőtti Wizzair egy komoly kontroll FM akar lenni.

    Az 1:30 az az álomidőm mondjuk úgy majdhogynem a futásaim elejéről, mindig azt tartottam nagy elválasztó időnek a hobbi és a 'komoly' hobbifutás közt. A 3:10 maraton meg a bostoni kvalifikáció ideje (ami 3:15 de 3:11:37 volt az idén a bejutóidő). Ezért ez a két idő. Ha ezek összejönnek, akkor FM-en ki kell találjak illetve megpróbáljak jobbat, maratonon meg az óriási lépés meg a breaking 3 projekt lenne ami igen emberes feladat, nem tartom lehetetlennek magam rá de elég maximumot kellene ahhoz adni, akár talán edzővel. Túl görcsösen nem tűzöm ezeket ki mert szeretem a sütit meg a lustálkodást is néha és nem akarom tragédiaként megélni ha nem alakul minden mindig a jó irányba. Az igazi egyetlen fontos célom, hogy ne legyek többé soha 100+ kiló magas vérnyomással.

    Most volt munkahelyi orvosi alkalmassági (2 évente van), a doki csodálkozott egy sort és megdicsért, megint megmérte a haskörfogatom is. 10 éve dolgozom itt, annó ő mért még 102, 104, 106 kilósan egymás után és mindig mondta a vérnyomást is meg hogy fogynom kellene. Azért kezdtem el fogyni 4 éve áprilisban mert tőle szégyelltem, hogy na bakker megint fogja mondani mekkora balfasz vagyok, hogy magamért nem vagyok képes változtatni és igaza lesz. 2 éve pont egy rossz passzban voltam visszamentem 90kg-ra, azért már akkor azért meglepődött és örült, most még jobban. Az ekg-m is külön megdicsérte meg az 50-es pulzusom is megemlítette. Kellenek a célok mindig legyen hová fejlődni, oké, valahogy ezek az apróságok jobban esnek mint egy versenyeredmény.

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák