Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Nekem M430-m van, anno azért választottam ezt, mert több helyen is olvastam, hogy a csuklós pulzusmérést tekintve a legjobbak között van és ár/érték arányban elég jónak tűnt.

    Azóta kiderült az is, hogy a GPS-e meglepően jó, viszont az aksija valóban nem túl erős. Ezzel a vásárlás pillanatában tisztában is voltam, úgy véltem az én maximum két órás kocogásaimhoz tökéletes lesz (azóta töredék annyit, ha kocogok), viszont amikor a Fertő tavat bringáztuk körbe a Feleségemmel, elég kellemetlenül érintett, hogy féltávig bírta a töltőről levett óra (még úgy is, hogy kényelmes tempóban gurultunk).

    Szépnek nem szép :) Még feketében elmegy szódával, a többi színben khm. nem annyira szemet gyönyörködtető, hogy szépen fogalmazzak. Kissé bumszli, nem túl elegáns és az okos értesítések (ez lehet, hogy valakinek totál nem számít, nekem fontos) nem működnek a legmegfelelőbb módon).
    Igazi ár/érték arány bajnok óra volt ez, én három éve az olasz amazonon vadásztam le akciósan, ~42.000 Ft volt.

    Újonnan szerintem ma már nem szabad ilyet venni, főleg nem ~50.000 Ft körüli áron.
    Vagy használtat fél-harmadáron, vagy ilyen árkategóriában lényegesen újabb, modernebb órára lőjetek. Polarnak is, Garminnak is vannak frissebb modeljei (Garmin oldalán épp kiárosítás is van - bár drágább modellekkel).

    Ha valakinek viszont kizárólag futáshoz kell és nagyon jó áron le tud csapni egy hibátlan példányra, akkor még jó választás lehet.
    Zsolt :R ajánlotta anno a willhaben.at ("osztrák jófogás.hu") oldalt, nem igazán szokás onnan Magyarországra postázni, de érdemes lehet körülnézni, hátha... és ott tényleg töredék áron találni jobbnál-jobb kütyüket.

Új hozzászólás Aktív témák