Új hozzászólás Aktív témák

  • Hi!King

    őstag

    válasz norby_42 #57989 üzenetére

    A nem megfelelő igen, de ennek nincs köze az árhoz. Elvileg nulláról is kezdhetne valaki mezitlábasan, ha óvatosan csinálja, nem megy tönkre a lába. De korábban írtam, 10+ évig csak a legolcsóbb, 4 ezer Ft-os Decathlonos cipőben futottam (több példány, nyilván cserélgettem), és sok más ismerősöm futott ilyenben, teljesen korrekt futócipő (igaz, az utolsó szériákból lespórolták a külső talpfelületet, így szar lett a tapadása...) Épp múlt vasárnap futottam egy ilyenben, mert anno szüleimnél hagytam egyet, van egy Nike Downshifterem, annál meg kell hogy mondjam jobb.

    De az, hogy ez bádkinek megfelelő lenne, azt nem mondom, egyéni, hogy kinek megfelelő. Ellenben a fő gondom ezekkel a 40 ezer alatt nincs jó, meg a méresd meg a lábadat szövegekkel, hogy azt sugallja, hogy ha naiv módon kiválasztasz egy cipőt, felpróbálod, kényelmes-e, futsz egy kört az áruházban, és persze a saját pénztárcádhoz igazítod, akkor le fogsz sérülni, mert nem kérted szakértő segítségét, illetve nem nyúltál még mélyebben a zsebedbe. Holott nagy valószínűséggel ez nincs így, simán csak rémisztgetnek.

    Ami pedig az árat illeti, a rémisztgetésekkel ellentétben működik az az elv a cipőknél is, hogy előbb olcsóbbat veszel, használod amíg elégedett vagy vele, és akkor már van képed arról, hogy mi az ami többlet kellene neked, és az alapján tudod kiválasztani a következőt. Ha egyből egy drágát veszel, nem lesz erről képed.

Új hozzászólás Aktív témák