Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Tartoztam magamnak annyival, hogy megpróbálkozzak a maratonnal ma. Nem éltem bele magam, nem is stresszeltem rá, elképesztően kimerítő évünk van és még abból is messze kiemelkedett az előző hónap. Mivel a héten máskor nem lesz rá lehetőségem, így ma próbálkoztam meg vele - nem jártam sikerrel.

    Holnapra/csütörtökre terveztem, de végül abban maradtunk reggel, hogy azokon a napokon családi kirándulás, illetve állatkert a program, ezért spontán módon ugrottam ma bele.
    Tegnap igencsak elmaradt a minőségi evés-ivás, ma reggeltől szépen hidratáltam (a holnapi esetleges futásra készülődve), így visszanézve nem volt feltétlen rossz futás, de jó sem.

    A tervezett tempót (5:20, értesítések 5:00-5:30 közé lőve) szépen tartottam, a problémát a brutális páratartalom jelentette, végig az egekben volt a pulzusom (165bpm lett az átlag), éreztem is, hogy ez még gondot okozhat.
    23.99-nél meg kellett állnom, akkor magamba döntöttem a teljes ISO italt, majd véletlen le is állítottam a futást. Utána még nekiveselkedtem (5:15-5:45 közé pakolva a tartományt), de 3km-ig bírtam, addigra annyira megfájdult a talpam, hogy nem bírtam tovább :( - de legünk őszinték, ha az nincs, sokkal tovább akkor sem bírtam volna...
    Úgyhogy csatakosan, teljesen átfagyva szégyenszemre hazabékávéztam - kb. annyi idő alatt, mintha hazasétáltam volna :W

    És külön lehangoló, mennyire nem bírom az emelkedőket.
    Az egyetlen "pozitívum", hogy rácáfoltam Peetaa-ra és sikerült a keresztúri erdőben is eltévednem :D :W Rossz helyen mentem be és gyakorlatilag körbefutottam a futókört... Spórolni akartam kb. 1km-t, lett belőle +4km...

Új hozzászólás Aktív témák