Új hozzászólás Aktív témák

  • #64052736

    törölt tag

    válasz inf3rno #78767 üzenetére

    Te úgyis foglalkozol táplálkozás tudománnyal.
    Találtam még egy gyöngyszemet. Na ezért hányok én be a patikusoktól!
    Már megint eltalálták, hogy az élelmiszerekben se vitamin, se ásványi anyag nincs, vagy nem maradt. Azt mondja a kért figura, hogy egy bizonyított, meg tény. Egy nyomorult hivatkozást nem tettek be a videó alá. Hol a forrásmegjelölés? Ennek hiánya már a Wikipédiánál sem fér bele. Milyen termőföldeket néztek, hol, azok voltak pihentetve, mennyire voltak kimerülve? A talaj sem egyforma mindenhol. Semmi..
    Jön a nagy duma a félt tonna almáról, meg körtéről. Emlékszem már 20 éve is ezzel a szarsággal házaltak, bezzeg a tablettákban.
    [link]
    Aztán jön és mutatja, hogy a paradicsomban, mennyire kevés a kalcium. Te jó Isten, azt nem azért fogyasztjuk. Az elején meg magyarázza, hogy a gabonában meg kevés a B vitamin, na a gabonát fogyasztjuk még a kalcium miatt nem a paradicsomot, ha nem szeretnénk tejet inni.
    A burgonya vastartalmának a rácsodálkozása helyett, meg betehette volna a céklát, mert abban a legmagasabb.
    A tejhez meg odaírja a B3-at, meg a karotint. A tejhez, ami a legnagyobb kalcium forrás, de a paradicsomból meg hiányolja.
    A vége a legjobb! Mennyire visszaesett a méz kalcium tartama. Na itt már feladtam. Ki a tököm eszi a mézet a kalcium tartalma miatt? Azt már régen is többek között a gyulladás csökkentő hatása miatt ették.
    Aztán ott a fokhagyma is, amit folyamatosan kutatnak, fermentált verzióban is.
    Ezek szerint azok a kutatók is hülyék, mert nem informálódtak a tablettásoktól, hogy a talaj kimerült, így a fokhagymában sincs semmi. Ne kutasd paraszt, zabálj tabit!
    Nagy koponya ez a Gődény is! Azt mondja, hogy megfelelő mennyiségű rostot sem lehet fedezni, mivel belehúzta a mondatba az ásványi anyagok és vitaminok közé.
    Kérdem én, ha nincs rost, akkor mégis miből áll a zöldség, tán betonból, vagy papírból van? :W
    Ja, a magvakat miért nem említik, azokkal szalad a kutya?
    A glifozátot is ki fogják hamarosan vonni, a bio minősítés elvileg nem is tartalmazhat ilyen szert. Akkor vajon ezek mivel fognak előrukkolni?
    Na, de ha már tabletták, arról vajon értesültek, hogy ezen vitaminok nem feltétlenül úgy szívódnak fel, mint a természetes forrásból bevittek, mert bizony ilyet is kikutattak.
    A bélrendszernek is dolgozni kell, a rostokból ki kell vonnia a tápanyagot, erre lett tervezve, nem arra, hogy készen megkapja. Ezen még senki sem töprengett el? A bélbaktériumok mit egyenek, ha nyista rost, hogy szaporodjanak, mert bevinni be lehet őket, de el is kell az élő flórát utána tartani.
    Én mégsem mondom azt, hogy ne szedjen valaki C-vitamint.
    Hosszú lett, de inkább ez jöjjön ki, mint a háziorvos.
    Tom, tudom, hogy az iromány helyett futhattam volna még pár kilométert. :D

Új hozzászólás Aktív témák