Új hozzászólás Aktív témák

  • #64052736

    törölt tag

    válasz LanyUs #79392 üzenetére

    A levegővételhez, illetve a savasodáshoz viszonyítok. Mikor kezdenek fájni az izmok visszaveszek. A pulzus 130-150 között mozog, csak nagy tempónál, vagy sprinteknél megy fel, de akkor már a levegő is fogy. Utazónál 120 ütés.
    Ez a húzd meg, ereszd meg bevált eddig(fartlek). Dög melegben, párában nem csinálom.
    Az jó, ha le sikerül levinned, pattogósabb lesz a mozgásod és gyorsulni is fogsz tőle.
    Az én hozzáállásom nem tudományos, mivel nem készülök versenyre, a magam módján fejlődöm. Igaz a 400 miatt kellene...Ott majd kicsavarom magam, mint a rongyot. Egyre jobban tudom tartani a sebességet ezen a távon. Régebben a végére nagyon kipukkadtam. Johnson nagyon motivált, mert ő szinte egyenletesen nyomta végig, nem volt belefásulás.
    Nekem ez nagyon tetszik, nem csak a végén a ki tud jobban hajrázni elv. Ez az egyenletesen végig, szépen, ahogy a csillag megy az égen. Hosszú távon nem vagyok gyors, ezért nem is méricskélem. Mikor fásulok a hosszúkban időnként belepakolok gyorsakat is, ezek fel szoktak élénkíteni.
    Azt hittem gyakrabban csinálsz 200-as napokat. 400 nincs a naptárban, vagy azt túl hosszúnak találod? Tényleg te milyen távos vagy, milyen versenyeken indulsz, vagy szeretnél indulni?

Új hozzászólás Aktív témák