Új hozzászólás Aktív témák

  • bandus

    veterán

    válasz Never79 #81381 üzenetére

    - Jim most szerintem megcsinálja, direkt emiatt költözött franciaországba :K

    - ma rajtolt hajnalban az eiger ultra trail 250 km-es távja, 18000 méter szinttel, két magyar srác, kulcsár andrás és a hegymászó válogatott kerekes bence is indult, jelenleg 14-ek a 73 csapatból. csapat, mert biztonsági okokból nem engedik az egyéni nevezést, de minkét futónak le kell futnia ateljes távot, szóval nem váltó. itt lehet követni őket: [link]

    - eiger többi távja is érdekes lehet, biztosan vannak még nagy nevek ott. többek között kilian és kilianné is indul valamelyik távon. előbbi azt hiszem a rövid 16 km-en, emelie pedig az 50-esen.

    - hétvégén szintén hardrock 100. nem tudom ez, vagy a wser 100 az ikonikusabb amerikai terepfutó verseny. nekem ez utóbbi, de a hardrcok nyilván sokkal keményebb. végigpörgetve a versenyzőket nincs is igazán nagy név se a férfi se a női mezőnyben, egyet kivéve: courtney dauwalter :Y nem tudom csinált-e már ilyet valaki, hogy egy szezonon belül akár csak teljesítse ezt a két versenyt. a wser 100 győzelem, illetve a tavalyi győzelem+pályacsúcs után nyilván itt sem lehet más courtney célja, mint a dobogó teteje :) kíváncsian várom.

    szerk: őt nem szúrtam ki, de nyilván nem az esélyesek között indul:
    "Hardrock 100, vagy Hardrock Hundred Mile Endurance Run. Sokak szerint a legkeményebb 100 mérföldes verseny az államokban. Idén egy magyar futónak szurkolhatunk, hiszen Kurucz András álma valóra, kisorsolták! Az útvonal hossza 161.7 km, a teljes szintemelkedés 10.000 méter, az útvonal átlag magassága 3.400 méter (az erdőhatár felett megy, a legmagasabb pont 4.200 méteren van... A Rajt és a Cél a Colorado államban, Silverton városában van, a versenyzőknek 40 órájuk van a 100 mérföld megtételére. A férfi pályacsúcsot Kilian Jornet tartja (21:36:24), a nőit pedig Courtney Dauwalter (26:44:38). Az átlagos teljesítési idő 41 óra 10 perc. A versenyt 1992 óta rendezik, az útvonal iránya minden évben fordul, ezért van külön rekord óramutató szerinti, és ellentétes irányra is. A Hardrock 100-ra való regisztráció feltétele 8 óra önkéntes munka terepfutó versenyen, melyet András a Salomon UTH-n teljesített!"

    [ Szerkesztve ]

    "a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Új hozzászólás Aktív témák