Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    válasz ígyvanferi #89405 üzenetére

    "Megnyugodtan, hogy te sem tudtál igazán különbséget tenni a Mafate és a Speedgoat között. Tömegük is alig különbözik."

    Ma elvittem egy 15 km-es kemény terepes körre a Speedgoat 5 cipőt. Ugye erre mondtam, hogy alig tudom megkülönböztetni a boltban tesztelve a Mafate speed 4-től. Plusz következtettem, hogy a Speedgoat-ot kár volt megvenni, mert ugyanaz.

    Terepen mégsem ugyanaz! Hiába terepcipőnek kikiáltott mindkettő a Speedgoat 5 betonon a jégen meg sem csusszant. Terepen is direkt ráfutottam a jeges hóra, ott is stabil maradt. Plusz adalék, hogy aszfaltra a Mafate speed kopogós a barázdák miatt, a Speedgoat csendesebben jár. 90 perc folyamatos futás után a Speedgoat kényelmesebben tartja a lábfejet, a Mafate nyom itt-ott. A Mafate talpa keményebb, ezért a barázdákat kevésbé éreztem benne. Használat közben jött igazán elő a különbség a két cipő között.

    De egyik sem közelíti meg az energia visszaadás igazi királyát a Stinson 7-es szériát. Az a cipő hiába 400g, úgy pattanok el benne az aszfaltról, mint a gumilabda. Összefoglalva a sorrend a 3 közül.
    1. Stinson 7 ( ezt pörgetem terepen, betonon, rekortánon )
    2. Speedgoat 5 ( ezt is pörgetem terepen, betonon, rekortánon )
    3. Mafate speed 4 ( ez csak terep )

    Peterhappy: csatlakozom a diétához! Te nem eszed és én is csak a felét, amit eddig, de marad a széles paletta :R így hosszú távon ki tudom tartani...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák