Új hozzászólás Aktív témák

  • #64052736

    törölt tag

    válasz Never79 #93588 üzenetére

    Most nem csukló tájékára tettem, hanem feljebb, érdekes így már jobban mért, úgy meghúztam, hogy a víz fojt belőle, de így is elmérte. Lassú tempóban battyogok, olyan 5:20-5:30 körül. Szépen megy 120 környékére, aztán hopp 140-142. Gyorsítok 5 perc alá, még mindig ott van. Aztán vissza szépen 5:20-ra nem esik vissza. 30-50m alatt ugrik 20-at a mérő, mikor ki sem gyorsítok. Most 140-re állt be, azelőtt 180-ra...
    Sok helyen utána olvastam. A lényeg, ha hideg a kézfej nem működik(tegnap hideg volt, mert csak reggel ettem és este nyomtam a végét), ha ott kevés a kapilláris hálózat nem működik, ha túl izzadt a kézfej akkor sem. Egy oldal szerint emberfüggő is. Elengedtem, a pántot is. Az sokakat nyom(csontos lett a mellkasom a fogyástól), van akinek az sem működik pontosan. Nedves bőrfelület kell hozzá, elmozdul nem jó, megcsúszik, nem jó.
    Hagytam az egészet.
    Talán egyet megpróbálok, ami a legkényelmesebbnek tűnik. Ez a Coros felkarpántja, a Polárnak is van ilyen. A felkar mindig melegebb, sűrűbb a kapilláris hálózat és jobban felfekszik rá a szenzor és a külső hőmérséklet nem hat rá. Hidegben a csuklón mérők elmérhetnek. Ráadásul nem az óra elemét eszi, van saját tápforrása.
    Viszont az óra ezt leszámítva jól szuperál, a Pod2 különösen megérte. Maximálisan elégedett vagyok, sokkal jobban tudok ügyelni a tempóra, ami régen nem ment, óra nélkül főleg nem.

Új hozzászólás Aktív témák