Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesztor87

    senior tag

    válasz gg72 #13926 üzenetére

    Nem tudom mi mennyit megyünk majd, első autónk, szal jó kérdés :D Most 3 hét alatt eddig 900km-t tettünk bele úgy, hogy sikerült elkerülni az első saját autót vásárlókra jellemző - van már autóm, a wc-re is azzal megyek c. szitut. Városban nem is igazán volt használva, inkább szülőkhöz, rokonokhoz mentünk vele.
    Olvastam hogy 30k km-t jósolnak neki, szemben a sima szettek 50k-s élettartamával, az viszont szerintem nagyon kevés. Az autónkon a szervízkönyve szerint 105.000 km-nél került fel a mostani szett, most van benne 184.000 km, tehát ment vele 79.000 km-t az előző gazdája. Első gumik 3mm-esek, hátsók 6mm-esek. Jó, lassan cserések, hisz 6 évesek és az egyik fele kopott, de na... ez nem 50k :)
    Ha 30k a CC akkor nem éri megvenni, szerintem azt 2 év alatt akkor leírnánk. És ki tudja hogy teljesít kopottabb állapotában már akkor...

    Taat: akkor a 3 talán már észrevehető :) Feltéve ha igaz ami a gumira van írva. Ill. nem tudom azt az értéket milyen tempónál írják rá, én azt vettem észre, hogy 100 felett kezd zavaróvá válni a gumizaj.

Új hozzászólás Aktív témák