Új hozzászólás Aktív témák

  • benfolds

    őstag

    válasz S e t h #184505 üzenetére

    hihetetlen sztori, másokhoz hasonlóan én is csak néztem, hogy mi a fasz, és a következőkre jöttem rá:
    1. ebből a generációból hiányzik az a kishitűség, ami bennünk még nagyon megvan. mi és a mögöttünk lévők még úgy vagyunk vele, hogy á, mi ezt nem tudjuk, mi magyarok szarok vagyunk, nálunk ezt nem lehet, mert az orbán vagy az aktuális akárki tehet mindenről, más a hibás, oldja meg más stb. jön a csávó, kibasszák a középsuliból, rá három évre úgy tölti meg háromszor a puskást, hogy közben kurvára tudja, hogy honnét jött, két lábbal a földön jár, egyáltalán nincs elszállva, néztem interjút, pontosan tudja, hogy miben kell fejlődnie, nem fél attól, hogy ezt nyilvánosan elmondja, tök normális. ez a hozzáállás egy pozitív hozadéka annak, hogy a mai fiatalok kurvára énközpontúak a social media nyomása miatt. építened kell a brandedet, folyamatosan azt kell kommunkálnod, hogy te más vagy, jobb vagy, kurva nagy a verseny minden területen. ha nem hiszel magadban, véged van.
    2. mivel youtuberként kezdte, ott sikerült egy nagyon erős bázist kiépítenie, akik a saját sikerükként élik meg az ő sikereit. ők emelték fel, a siker az övék is. kb. olyan, mint hogy el akarsz menni a válogatott meccsére, ha győznek, te is győzöl, örülsz.
    3. a zenéje egyszerre nagyon olyan, mint a mostani legnagyobb külföldi menőké, mint pl. a bad bunny, aki egy latino, keveri a spanyolt az angollal, a trapet a latin hatásokkal, keleti motívumokkal, amit az azahriah (így kell írni) még felüt egy kis magyaros mulatós ízzel (amitől én személyesen a falat kaparom). olyan, mintha egy 15 éves full fogalmatlan gyereket odaültetnél a youtube elé, aki egyik percben valami aktuális trapgecit hallgat, a következőben valami gagyi magyar számot, azután egy arab rai-ra kattint, aztán egy santanára, fingja nincs, hogy mi micsoda, mi miből következik, ami ha úgy nézzük ad egy nagy szabadságot is, de az én fülemnek inkább egy irtózatosan nagy katyvasz a végeredmény. a mostani 20 évesek ebben a "katyvaszban" nőnek fel, ezer inger éri őket egyszerre, ami meglátszik a zenéjükön is.
    +1 csordaszellem :DDD

Új hozzászólás Aktív témák