Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz Oppenheimer #184826 üzenetére

    Neked azért nem okozna hátrányt, mert magasabb izomtömeged van, és szerintem k.rva jó a genetikád is erre a sportra. A testzsírszázalékodat viszont nem jól állapítottad meg, alábecsülted. A nov. 29-én betett képeiden szerintem 19%-on lehetsz, szóval ha azóta elérted a 18-at, akkor ügyes voltál.

    benfolds: Az még a jobbik eset, ha csak ruhában tűnsz vékonynak. Nálam az a veszély fenyeget inkább, hogy ruha nélkül is nagyon vékony leszek befogyva. December végére reményeim szerint már kerek 75 kiló leszek -perpill nagyon stagnál a súlyom-, majd akkor teszek be képet én is. Tippre valahol 20,5-21% testzsíron leszek. Ha lemegyek egy 15%-os tzs-re, alig marad majd valami. Szóval inkább megállok 72 kilón, és testkompozíció váltásos étrend a diétázósnál kábé 250 kcal-lal több energiabevitellel.

    Hussarf: Ezt látom én is, vagyis nekem már csak akkor éri meg a több befektetett munka, ha kizárólag számomra fontos annyira, nekem ér meg annyit. A feleségemnek jó vagyok most is, és anno más nőknek is jó voltam a jelenlegi testzsírszázalékommal. Igazából csak úgy 25% körül kezd kínosabbá válni a helyzet, 25 alatt még egy férfi simán nyerő lehet sok nőnél. 20% körül meg test szempontjából szinte az összesnél. Az már más tészta, ha nincs BMW-d, vastag pénztárcád, és az a baj. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák