Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz Dorian #188903 üzenetére

    amugy ez igy van, bizonyos szint utan kezivel a labedzes nem fog mukodni. egy szintet el lehet erni de utana problemas lesz, pl. goblet squatnal ha mar nem vagy kezdo ha lenne is oriasi kezisulyzo, nem a celizomzat faradna el, hanem a vallad, alkarod kb. amivel tartod.
    en most filozok is hogyan tovabb, valszeg elo kell vennem a rudat meg venni par sulytarcsat. mert rdl-nel mar reg, de goblet squatnal is kifutottam a sulyokbol. pedig utobbit rdl meg bolgar guggolas utan csinalom, 3 sec le, 2 sec pause es lockout nelkul, de 40 kg a max. lehet felhuzasnal az 1 labas verziot kiprobalhatnam :U
    ellenben visszajott az elvesztett tomegem 3 edzes alatt, tegnap mar 84 voltam, este persze.
    lehet kellene neznem vmi sulymellenyt is, multkor irta vki, talan itouchfan hogy vett. bevalt? mivel lehet tolteni? valami olyan kellene amin vannak zsebek, vannak ilyen olomovhoz valo sulyaim kis zsakokban, jo lenne azokat belerakni amikor epp novelnem a sulyt.
    most egy olomovet hasznalok, ebbe 10kg belefer, meg rajta lancon log meg 10kg, de kenyelmetlen, nyom mindenhol azert is kellene vmi mas megoldas.
    na meg fekvotamaszhoz is jobb lenne ez a melleny.

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák