Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sambenez
addikt
válasz beach head #24601 üzenetére
Ezek nem ptz kamerák, mert zoom nincsen egyikben sem.
Az elsőre még talán rá lehet fogni, de az is csak egy dual lencsés kamera.
A 2db 2MP pedig nem egyenlő 1db 4MP-el. -
jézusom
addikt
válasz beach head #24601 üzenetére
Wifiset nem fogok javasolni. Én 8mp kamerát vennék. Ha ptz akarsz ne vedd figyelembe a digi zoomot. Én is teszteltem össze foglalóban, azóta nem tudok jobbat, max annyit, hogy 8 megásat vennek már. Egyébként mostanában annke.de nézegetem
-
beach head
senior tag
válasz jézusom #24603 üzenetére
A kabeletes maceras lenne.. ezert valasztanek wifiset, elvileg amugy par meterre lenne a routertol csak a fal masik oldalan.
de a 8 mp az a net karcsusaga miatt sok lenne nem?#sambenez: tudom h nem optikai zoomos csak igy egyszerubb leirni mint horizontalisan vertikalisan forgathato kamera. Zoom funkcio minimalisan kellene amugyis csak, a 2 iranyu hang pl fontosabb.
egy imilab ec5-os is jo volna csak az kuponosan is eleg draga
[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
válasz beach head #24606 üzenetére
Mindig van kifogás, hogy wifis kell, még szerencse hogy a wifiset is lehet kábelezni, ha rájössz.
Nem muszáj full minőségben nézni realtime! De ha vissza nézed a rögzÍtőröl, akkor ne minecraftot nézegess már!
-
Minstrel
senior tag
Sziasztok. Miért akadozhat az RTSP a helyi hálózaton amikor stream-elem YouTube-ra? A Video Bitrate 3300 kbps. Ha a kamera app-ban vagy YouTube-on nézem akkor nem akadozik (camhipro)
-
lipido
senior tag
Sziasztok. Segitsegeteket szeretnem kerni. Imou bullet 2 es cruiser kameraknal olvastam, h lehet hotspotkent hasznalni oket. (Termeszetesen masik imou kameraval vennem a jelet).Nem talaltam beallitast sehol. Tudja esetleg vki h hol keressem? Koszi elore is
-
agabe
addikt
Sziasztok!
Hikvision (Hilook) NVR-104H -t vettünk a mneglévő Hyundai HYU-410 kamerákhoz.
Beállítás nem tűnt ördöngősségnek, ám a kamerák NVR-be történő beállításánál elakadtam aminek okát nem értem.
A kamerákra azt írja helytelen felhasználónév vagy jelszó
A kamerákba IP cím alapán ugyanazon felhasználónév/jelszó párossal be tudok lépni böngészőből
SADP program is látja őket + az NVR-t is
HYU-VMS programból ugyanazzal a felhasználónév/jelszó párossal a kamerák online-ok, és képük is van (3-nak, a 4. most nem aktiv)
Igazából nincs ötletem az NVR számára miért nem megfelelő a felhasználónév/jelszó páros.
A hibás bevitel esélye eléggé csekély, ha mindenhol máshol megfelelően be tudom írniValami ötlet, vagy találkozott már hasonlóval valaki?
-
fransoa.
csendes tag
Szia!
Csak kérdezem mint tudatlan, a Hyundai rögzitőtől jobb az általad választott NVR104H.
Nem értek hozzá csak kérdezem. Mert itt olvasgatva, szinte nem esik szó Hyundai kamerákról ,meg rögzitőről sem. Talán az összefoglalóban láttam a márka nevét, meg most itt nálad kamera szinten. Mert nézegetttem ennek a márkának a komlett rendszerét. De nem igazán találtam itt a fórumon sem olyan bejegyzést ahol ezzel a márkával kapcsolatban irt volna valaki valamit a tapaszalatairól. Való szinű mert nem egy elterjed márka,gondolom az árra való tekintettel -
agabe
addikt
válasz kunberci #24614 üzenetére
Meglett vegul koszi!
Kameraknal nem volt engedelyezve az ONVIF, es az egyikbe bongeszobol be sem tudtam lepni, de vegul a HYU-VMS -ben tudtam konfigolni.#24615fransoa.:
Nem hiszem csak ez a Hilook volt konnyen elerheto orszagos boltban, es draga sem volt.
Arra gondoltam egybol fog menni szinte plug&play a hyundai kamerakkal...hat vegul benaztam kicsit, de mukodik.En azt vettem ki korabbiakbol, hogy a Hyundai igazabol atmarkazott Hikvision. Igazabol menurendszer stb ugyanaz, de ahogy lathato nalam nem talaltak egymasra egybol.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
Esetleg valaki meg tudná mondani, hogy Annke C500-nak és a C800-nak mi a Hikvison megfelelője?
Előre is köszönöm.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Xiaomi 360 beltéri kamerám van de nem vagyok megelégedve vele, sok a fals jelzés, fény változásra stb. Mi a legolcsóbb de ajánlott kamera otthonra lakásba, asztalra (nem falra), éjjel is lásson? Aksis se lenne rossz Köszi
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
1) Vettem Annke C800-ba 128gb-os SD kártyát, látja, formázhatom és titkosíthatom, Státuszra azt írja "NO", ez mit jelent? google nem barátom.
2) Hogy tudom visszanézni/lementeni az SD kártya tartalmát anélkül, hogy kiszedném?
3) Hogy tudom egyáltalán magyarra állítani a webes oldalát a kamerának, mert semmi language beállítást nem találok és a magyar teljesen érthetetlen google translate.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
hodostamas
addikt
válasz hodostamas #24543 üzenetére
Ez lett végül. Megy mind a 3 kínai kamera vele ONVIF-en, routerbe le is lettek tiltva netről, sikerült amit akartam.
-
boborján2
aktív tag
Erről a HDD-ről valakinek van hosszabb távú használatból eredő tapasztalata?
Illetve ez CMR vagy SMR? Sajnos hirtelen nem találom.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Marci112233
addikt
válasz boborján2 #24630 üzenetére
Az oldalon letekersz és ott a letöltési adatlap. Azt letöltöd vagy csak simán megnyitod, és bene az összes ebből a szérióból amiből kiderül hogy az 1 TB-os CMR-es.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
boborján2
aktív tag
válasz Marci112233 #24633 üzenetére
Köszi!
Valszeg ott kavarodtam el ,hogy az adatlap hdd fotón már az új matricás lemez van. Nekem meg az van, amit az emagról linkeltem.
[ Szerkesztve ]
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
vacs
Topikgazda
válasz bigdady #24620 üzenetére
Imou Ranger 2 (IPC-A42P), 4MP, ember felismerés, mozgó tárgy követés.
Mivel usb-n kapja az áramot, így egy power bankkal meg is van az aksis működés!dokee78: Annke 4mp-es, Tp link csak 2mp.
Az Annke egy kicsivel mindenben jobb szerintem.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Ati.Inc
tag
Sziasztok!
Szeretnék kettő POE kamerát felszerelni a ház sarkára. Sikerült leszűkíteni a Reolink RLC-820A és az Annke AC500-ra a lehetőségeket. Árban elég nagy a különbség, így kíváncsi lennék, hogy megéri-e a felárat a Reolink. Kb. 15 méterig kellene, hogy tűrhető minőséget biztosítson. SD kártyára rögzítenék csak.
A telepítétéssel kapcsolatban az a kérdésem, hogy a POE switchnek mindenképp kell saját áramforrás?
A routerből menne az UTP a switchbe és onnan a két kamerába. Még kérdéses, hogy megtudom-e oldani, hogy a switch lent legyen a router mellett. Ha nem megoldható, akkor a padlásra kell feltennem, ott viszont nincs konnektor, ahonnan áramot kaphatna. -
vacs
Topikgazda
válasz bigdady #24637 üzenetére
Google > battery indoor camera
Ati.Inc: a két kamera nem egy kategória, 8 mp vs 5 mp, illetve a Reolink tud ember és gépjármű felismerést, az Annke nem!
Ha nem fontos az ember és gépjármű felismerés, akkor az Annke is bőven elég 15 méterig, ha fontos, akkor pl Reolink RLC-510A vagy 520A.
És igen, külön táp kell a poe switchnek.(^)(>.<)(^)
-
BullZeye
veterán
Saját ügyfélszolgálatuk arra a kérdésre, hogy hogyan érem el az SD kártyára mentett fájlokat az volt a válaszuk, hogy a MONITORON meg tudom nézni.
"You can play back the video on your monitor or web"Arra a kérdésre, hogy mit jelent az NO az volt a válasz, hogy FAT32-re formázzam a kártyát, azt a kártyát amit a csomagból kivéve és betéve a kamerába a saját rendszere formázta EXT4-re.
"You may need to format your SD card to FAT32, here is a link. https://4ddig.tenorshare.com/sd-card/format-sd-card-to-fat32-in-windows-10.html"Arra a kérdésre, hogy az AI verziós C800 esetén pontosan hogy kell beállítani a human detectiont, hogy az működjön is és mentse is a videót ha ember jelenik meg a képen az volt a válasz, hogy ilyen opció nincs.
"Warm note that we don't support only recording humans, since the motion detection recording plan will record all the motions, but you may adjust the sensitivity and the detect area to reduce false detection."Tetszik érteni miért bátorkodom ide betenni a kérdésemet?
Mivel itt ajánlották a C800-at gondoltam van aki használja rajtam kívül és tud segíteni, de akkor persze megyek a hivatalos support felé, és elmagyarázom, hogy a monitor nem játszik le semmit.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
kunberci
senior tag
válasz Ati.Inc #24636 üzenetére
Szia!
Olyan lehetőség is létezik, hogy UTP kábelen táplálod meg a (POE-s switch-et), de ehhez olyat kell választani ami a bemenetén táplálható, és nem kell hozzá helyben tápegység.
1: Nincs tápegysége.
2: POE tápfeladó.Lent lenne a POE tápfeladó, (akár a router mellett), és innen menne fel (1db UTP) a padlásra a switch-hez, innen meg a két kamerához.
Mondjuk én jobban szeretem, ha minden egy hűvösebb helyen van, de lehetőségként ez is felmerűlhet.
[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
Sziasztok!
Költözés kapcsán szeretnék az új helyre kameràkat.
2 benti és 3 kinti kamerát tervezek. Kábelezni most nem szeretnék (egyelőre), wifi vonalon gondolkodom. Amikor nem vagyunk otthon, szeretném rögzìteni a felvételt és szeretnék néha rànézni online (telóról mobilnettel).
Szeretnék ajánlást kérni a rendszerre, teljesen laikus vagyok (még) benne.
Xiaomi vonal mennyire lehet jó?Köszönöm előre is a segítséget
-
[w]
őstag
válasz BullZeye #24640 üzenetére
azt hittem viccelsz a kérdésekkel, hogy pl. hogyan kell visszanézni stb
én mondjuk a www.annke.com oldalán elérhető infókból indulnék ki, letölthető - a többi közt - a C800 használati útmutatója (ne lepődj meg, így magyarul nem fogod megtalálni, de a "user manual C800" keresőszavak sokat fognak segíteni!), abban az elvárt részletességgel leírják a kamerát kezelő applikáció, kliens, valamint NVR használatát
sajnos nem látjuk az eredeti, idegen nyelven feltett kérdéseidet, így az arra érkezett és kifogásolt válaszokat nem lehet objektíven értékelni
a C800-nak is volt (van?) korai, AI nélküli változata, ha sikerült azt rendelned akkor érhető a funkció hiánya
cmdr PETER W. VOLKOV
-
BullZeye
veterán
AI verziót rendeltem, drágábban pont ezért.
És azóta se találtam meg, hogy lehet visszanézni az SD kártyára mentett videó fájlokat, külön windowsos Annke Vision-ben van egy plusz funkció (advanced settings) és ott listázza a felvett fájlokat, de webről ez a funkció nálam hiányzik.
Való igaz, hogy régóta nem használtam angolt, de azért szerintem érthető volt a kérdések armadája:
1) How can I change language UI to English in the browser?
2) Put a 128gb SD card in the slot, formatted, but Status says: "NO", see attached picture. What does it mean?
3) How can I reach the files on SD card without removing it?
4) Bought the AI version and I want to use this feature, what is the proper setting to recognize People and only save during motion with people on camera and not leafs/dogs/cars? There are way too many settings and in Hungarian it is poorly translated and I can't understand half of them (thats why I need it in english)Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
[w]
őstag
válasz BullZeye #24647 üzenetére
legutóbb 2 éve volt dolgom Annke-vel, akkor fullos volt az ügyfélszolgálat és jól tudtak angolul (amúgy a tiéddel sincs gond), de most hangosan röhögök, hogy ennyire szánalmasan szar gyártóvá degradálódtak a "nagy" Hikvision alternatívából
végső javaslatom: add el a picsába és vegyél egy Reolinket, aminek a bármilyen felületén (app, web, nvr, lófaszkarika) elérsz bármit és le is sz.p
cmdr PETER W. VOLKOV
-
vacs
Topikgazda
válasz BullZeye #24647 üzenetére
Windows-on Edge böngészőben felül van egy Playback fül, ott tudod visszanézni a felvételeket, Annke Help.
Illetve Annke Vision-ban is Playback esetleg Remote Playback néven keresd, Annke Help.(^)(>.<)(^)
-
BullZeye
veterán
Amikor betölt egy pillanatra látom a Playback és a Picture menüt a Live View és a Configuration között, aztán ahogy betölt az oldal az a kettő eltűnik
Úgyhogy akkor nem én vagyok a helikopter.
(#24648) [w]
Doorbell Reolink, az tényleg szuper...
Azért nem cseréltem még, mert ami tetszik (flood lamp POE 4k 180°C) az csak falra szerelhető, nekem meg olyan kéne ami plafonra (fa tető gerendára lehetne szerelni)
Na meg mert eredetileg Frigate + TPU card volt az elképzelés, csak az alaplap amit rendeltem NAS-ba gyártó visszamondta, mert készlethiány van, úgyhogy addig kellett volna alternatíva, hogy AI-t használva mozgásokat legalább az SD kártyára rögzítse, ha már NAS-ra formatálás nélkül nem akar.[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest