Új hozzászólás Aktív témák
-
lac1
csendes tag
válasz hevepapa #30514 üzenetére
Igen, de ahogy néztem, kb. 60,- forint a különbség méterenként, nekem olyan 50 méter (ami lehet akár 60 is) mennyiség kell, de a lakóházból lemegy a "gerinc", azon van egy router, ami jelenleg wifi extenderként is szolgál a garázsban amikor valamit csinálok és netezek, meg a mobiltelcsi, meg ha jön valaki, és ezen van egy switch, ezen keresztül működnek a kamerák.
Tehát a gerinc mindenképpen előre gondolkodva lesz kiépítve, a kamera felé pedig mehetnének akár egy CAT5-n is, de elhozok egy bontatlan tekercset, fel lesz írva a kezdő méter, visszaviszem valamennyivel, azon is ott a méter, a különbséget fizetem, nem akarok centizve előre méretezni, mert amúgy sem lehet pontosan kiszámolni, ha marad valamennyi kábel, az is plusz kiadás lesz, mintha most egyelőre feleslegesen jónak tűnőt építek be.A számítástechnika nem egy egzakt tudomány...
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lightyear - befektetési app
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LEGO klub
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G4 DM
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest