Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz Ariadne #1696 üzenetére

    Jó, az Indesit meg a Fagor az számomra nem márka, azért nem raknám őket egy kalap alá pl. egy Bosch-sal...:) Mindenesetre, ha legközelebb bemegyek az MM-be, mindenképpen megnézem, hogy mit lehet kezdeni egy Bosch mosógép mosószer-adagolójával.

    Hűtőnél annyira nem lesz szempont a fogyasztás nálunk (azért nyilván nem C energiaosztályút fogunk venni), sokkal inkább a férőhely. Nekem sincs nagy családom (hárman vagyunk), de az asszony nagyon szeret nagy készleteket tárolni a hűtőben, úgyhogy a mostani kb. 100 literes fagyasztó + 200 literes hűtő kombó gyakran baromira túl van töltve. Főleg a hűtőrész lehetne nagyobb, de a nyári jégkrémes időszakban jó lenne egy nagyobb mélyhűtő is.
    Sajnos a legtöbb konyhában nem nagyon fér el 60 cm-nél szélesebb hűtő, úgyhogy abból kell megvennünk a legnagyobbat. Illetve - szerencsés esetben, ha lesz hely az új lakásban - két hűtőt fogunk tartani: a mostani mellé egy felülfagyasztóst (az a 40-50 liter plusz fagyasztókapacitás bőven elég a jégkrémeknek, jégkockáknak meg a Jagernek... ;] A hűtőrész meg majdnem megduplázódna, és lehetne többet és szellősebben pakolni).

    [ Szerkesztve ]

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák