Új hozzászólás Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz EQMontoya #56038 üzenetére

    A kompromisszummentes nem azt jelenti, hogy tökéletes vagy hogy hibátlan, hanem azt, hogy a tervezés és a gyártás során nem kellett minőség szempontjából megalkudniuk a tervezőknek, azaz, mindenből az elérhető legjobb alkatrészekből épül fel az adott termék és nem kell anyagi okokból kifolyólag minőséget csökkenteniük.
    Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem lehet továbbfejleszteni, mivel a gyártástechnológia folyamatosan fejlődik, változik, ezért sok paraméter eleve javítható, fokozható.

    Ráadásul ez csak az elmélet, mivel a high endben nem az alkatrészek és összetevők határozzák meg elsősorban a termék árát, hanem a gyártók igazodnak az elkérhető legmagasabb árhoz, teszik ezt azért is, mert ebben a kategóriában nem lehet olcsón vagy nem horribilis áron eladni semmit, bármilyen furcsán is hangzik, ugyanis a high end kategória vásárlóiban rögzült az a tévhit, hogy a minőség egyenes arányban áll az árral és ezt, természetesen, a gyártók nem is akarják megváltoztatni.

    Abba meg már bele sem megyek, hogy a high end a legtöbb esetben egyáltalán nem nyújt többet hangban, mint az audiofil kategória...

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Új hozzászólás Aktív témák