Új hozzászólás Aktív témák

  • gecsoz

    aktív tag

    Sziasztok!

    Lassan egy éve használom a T400-asomat gond nélkül.
    Egy olyan "hiba" jött elő, amit nem tudok hova tenni, Egészen egyszerűen semilyen Lenovo -s szoftver nem indul el. Se power manager, se acces connection, se system update.. minden más ok, csak a lenovo -s szoftverek nem indulnak.
    Egészen egyszerűen indítom őket, és abban a pillanatban kiírja Vista, hogy az xy szoftver működése leállt.. mi lehet a gond?

    Más. Ha már ez a hiba gondoltam újratelepítem a rendszert, jócskán megérett rá.
    Kérdésem az lenne, hogyha elindítom a recovery-t akkor ugye visszaállítja agyári állapotot, és minden adat eltűnik a gépről. Van -e erre valami megoldás? mondjuk ha csinálok egy külön partíciót a PQMagic -el, és oda átmásolom az adatokat, akkor a Recovery lefuttatásánál az megmarad, vagy azt a partíciót is eltünteti, és a teljes gyári állapotot állítja vissza? Ha igen, akkor mit lehetne tenni, hogy legyen egy partícióm, amit újratelepítésnél nem tűntet el a Recovery?

    Jah, és még valami. Rossz helyre világít a billentyűzet megvilágító lámpám. Mióta megvan a gép így van. Mit lehet tenni? márkaszervíz? egész egyszerűen a szemembe világít, nem a billentyűzetre..

    Előre is köszönöm a segítséget! :W

Új hozzászólás Aktív témák