Új hozzászólás Aktív témák

  • eddie1978

    aktív tag

    válasz Tothgera30 #107908 üzenetére

    Még nem száz százalék a fully. Tegnap is a CX géppel mentem egy gyors ingókő mászást a Velencei-tókör során. Felfelé világbajnok a merev vázzal. Megy mint a rakéta. Ez is Dale. Remélem sokáig szolgál majd.

    Nekem sajnos van egy kis defektem a Cannondale márkával kapcsolatban, de nem kizárólagos. Az előző CX Giant volt. A mostani fully Radon.

    A fully-ra visszatérve nem tudom milyen lenne egy merev "kényelem" szempontból. Azt érzem én is, hogy kevésbé hatékony a merev CX-hez képest. Merevvel az utóbbi időben egy mintám van, egy Cube gépet béreltem még két éve. Azt 90%ban elégnek éreztem. Egy jól belőtt guminyomással jó lehet.

    Az említett Scalpel-si géppel vannak azért gondok. A Hi-mod szövetes verziónál van pár példa a forgáspont körüli repedésre. Ez azért nem jó pont. Lásd Bikeradar review.

    Arra is gondoltam, hogy veszek egy vázat, és arra átdobom a mostani alkatrészeket. Annyira szuper állapotban van minden rajta. Itt viszont elég gyér a választék. Átütős kerékeszettem van és az XL méret is korlátozza a választékot.

    Gondolkodom. :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák