Új hozzászólás Aktív témák

  • c4bB

    csendes tag

    válasz eladogeppc #110058 üzenetére

    már vagy 10 jószándékú _hozzáértő_ ember elmondta neked szinte szó szerint ugyanazt,valamiért mégsem vagy hajlandó felfogni.
    elhiszem,hogy mindenhez is értesz,de talán a bringákhoz kevésbé.
    én is leírom:
    újat ennyiért nem kapsz,mármint olyat,ami nem hullik szét azonnal a 140 kilód alatt (nem biztos hogy ennyi vagy,de nem jegyeztem meg és nincs kedvem megint elolvasni két oldalnyi nyűglődést,elég nekem imike :D )
    150-200 alatti bringa kategóriában szvsz amúgy sincs olyan teleszkópos példány,amire rábízhatnád az életed,szóval marad a merev villa.
    legfőképp acélvázas,merev villás retro mtb az,amit meg tudsz fizetni és érdemes megvenned,stx (rc) illetve deore lx felszereltségtől fölfelé,lehetőleg v-fékes és nem canti,mert kövér vagy és meg is kell állni valahogy.
    30-tól fölfelé ki lehet fogni full xt példányokat is,nekem pl van egy amit 15-ért vettem,ráköltöttem még kb ennyit dual air első telóra és paralelogramma nyeregcsőre,ezekkel együtt sincs 12 kiló..
    kb 5x jobb minden tekintetben mint az a (egyébként kvajó) gép,amit most építettem magamnak (200k-ból) teljesen új,főleg deore és alivio alkatrészekből.
    van retro mtb csoport fb-on,tele a jófogás ilyen bringákkal,keresgélj,linkelgess,vagy hallgass a többiekre,akik régóta űzik az ipart,tudják mit beszélnek.
    ja és ha azt mondják neked,hogy amit mutatsz az szar,az azért van,mert tényleg szar.

Új hozzászólás Aktív témák