Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz Hasaggymeg #120121 üzenetére

    "ezért is van az,hogy nagyon ritkán és kevesen vannak rossz véleménnyel valamiről amiért saját döntésünkből egy kisebb vagyont fizettünk"
    Ez nagyon igaz sok esetben. Azért is vettem fullxt bringát, mert ad egy lelki nyugalmat. :D És nemmellesleg bizalmat.

    A drága ruhákba beleteszik a kutatásfejlesztést, amivel a megfelelő szintetikus polimerek alkalmazását és az anyag gyártástechnológiáját kikísérletezték és boztos jobb ami 5x annyiba kerül, de vajon tényleg ér e annyit, van e rá szükség?

    Ami amúgy aggaszt, hogy azt vettem észre, hogy a poliészter (nem tecnikai) ruhákba jobban beleizzadok és belebüdösödök, valamint a futóshortom is 2 edzés után már egyértelműen büdös, a technikai futófelső (poliészter, poliamid, elasztán) is hamarabb büdösödik, mint egy pamutpóló, mert a pamut nem büdösödik, csak felszívja az izzadtságot, de el nem vezeti. Azt már megtustuk, hogy a drágább cumók jobban hőszigetelnek, jobban szellőznek és kényelmesebbek, de vajon azok is gyorsan büdösödnek és azokat is folyamatosan mosni kell?

    Ironizer: nyilván. A drágább dolog jobb anyagból, nagyobb precizitással készül és több mögötte a fejlesztés. Legalábbis ezt gondolja az ember és ez megnyugvással, bizalommal tölti el. "Drága volt, de megérte!" Vagy mégsem? ;)

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák