Új hozzászólás Aktív témák

  • TayRol

    veterán

    No, kicsit megragadtam a vásárlásnál, kis segítséget kérnék. :)
    Megemeltem a keretet - és a kívánalmakat is, jelenleg max 350e ft. Sajnos nagyon kevés canga van már a méretemben, mert vége a szezonnak, minden gyártó az előrendelések alapján gyárt, így beragadt példányok elvétve vannak.

    Akik még szóba jöhetnek:

    - Scott Speedster 20 (Tiagrás) XL, illetve Speedster 10 (105-ös) L-es méretben. Ezek 300e körül vannak, ha az L-es méret jó lenne, ez utóbbi nyerne (még nem ültem egyiken sem, hétfőn megyek). K2 Bike.
    - Merida Scultura 400 (105-ös) 56-os méretben, 350e-ért, Bringaland. Itt ez a méret jó.
    - Bianchi nincs sehol, Cannondale sem, Focus sem a méretemben és az árban.
    - Egy 56-os Specialized Allez Elite lenne 105-ös szettel 350e-ért a Speed-Way-nél, de nem tudom, hogy jó-e a méret. Jelenleg Brüsszelben vagyok, itt egy 58-asra tudtam ráülni, az jó volt, de szerintem a kisebb is okés. Hétfőn meglátom. Egyébiránt itt kicsit más a kerékpáros kínálat, de 190 centihez más szintén elfogytak a cangák, szeptemberben jönnek a 2020-asok.
    - Ami még érdekelne, de a net szerint szintén elfogyott, az a Wilier. Megpróbálok hétfőn ránézni. Sajnos csak aznap tartózkodom Pesten, akkor szeretném a vásárlást megejteni.

    Canyon 1100 ojró plusz posta, az már azért a keret felett van, plusz ugye még pedált és cipőt is tervezek venni. Radon szintén.

    Van valakinek még tippje, hogy mit hagytam ki? Bármilyen infót, tanácsot megköszönök. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák