Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Hasaggymeg #142835 üzenetére

    Tudom, hogy számodra abszolút nem szimpatikus a súlyzós edzés, meg az izom fejlesztés, de azért ennyire ne húzzuk már le szerencsétlen testépítést. :)
    Az állításaid akkor állják meg a helyüket, bár ez sem egyértelmű, ha olyan embert veszel alapul, akiben rengeteg szteroid van, hosszú éveken keresztül. Ez esetben igaz lehet, hogy általában nem olyan egészségesek, meg az is, hogy feleslegesen van rajtuk nagyon sok izom.
    De ha olyan embert nézünk, aki szteroidok nélkül építi fel az izomzatát, arra már aligha igazak az állításaid. Mivel nem felesleges az izomzata, általában jóval erősebb mint az átlag, vékonyabb sportolók. Egy kiváló alap, szinte bármilyen sporthoz. A fejlettebb izomzat plusz támasz az ízületeknek, ezáltal kisebb az esélye a sérüléseknek. Aki mondjuk kerékpározás mellett végez súlyzós edzést is, az meg a legideálisabb, sokkal jobb, erősebb, egészségesebb teste lesz mint annak aki pl csak kerékpározik. És egyébként bármilyen furcsa, de egy bizonyos kor felett, még egy kis plusz tesztoszteronn sem feltétlenül káros, sőt! Tehát ésszel, keveset és tiszta anabolikus szteroidot használni, nem feltétlenül ördögtől való. 40 éves kor felett úgy helyre tud rántani, minden szempontból, hogy el se hinnéd! Amerikában konkrétan van ilyen szolgáltatás, hogy elmész dokihoz és visszaállítja a hormon szinted 20 éves korod szintjére. Ezzel amúgy semmi baj nem lenne, még hobbi szinten sem. A problémák ott kezdődnek, hogy az amatőr, hobbi szteroidhasználók össze vissza, többfélét és nagy dózisokban használják, a legnagyobb probléma meg az, hogy átlag halandó nem tud szerezni tiszta, gyógyszertári minőségű anabolikus szteroidot, hanem leginkább valami mocskot, amiben valószínűleg nem is az van mint ami rá van írva. Esetleg tartalmaz valamilyen tesztoszteron származékot is ha szerencséd van. Tehát a veszélyek, mellékhatások leginkább a nem tiszta szerek miatt lesznek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák