Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Fall-N #143801 üzenetére

    A súlya szerintem csak akkor gáz, ha szar a geo. Egy jól megtervezett eMTB menet közben semmivel sem rosszabb mint az analóg. Kivé a bunny, mert azt azért nehezebb egy eMTB-vel.
    Elég sokmindenre elég az 500-700wh, 1500-2000 szint, 80km körül. Ritkán akarok ennél többet menni, de ha még is, viszem a tartalék aksit a hátizsákba. Ezért szeretem a classic vázakkut, mert kompakt, könnyen befér a tatyóba. Súlyra is könnyebb mint a tube akku. (2,6kg) Ez esetben a 3000 szint sem akadály.

    De az tény, hogy jó lenne egy 1000Wh, mondjuk 1kg súllyal. Ennek a jelentősége XC és outi vonalon lesz jelentős, Enduroba már a jelenlegi pedelec technológia is jó.

    Wombath: Jól látod. Az Endurosok nyernek ezzel a legtöbbet, de ők sem azért mert lusták, hanem mert egy 160-as fullyval nagyon nagy szop@ás a sok szint. És a sok lejtőzéshez sok szintet kell mászni. :) Az sem éppen ideális ha 180-as pulzussal indítasz egy keményebb lefelé túzást, mivel a lejtőzés is nagyon megterhelő technikás terepen. Sokkal magabiztosabb vagy lefelé mintha ellőnéd fölfelé az összes puskaport. Sokan akik nem Enduroznak ezt nem értik. Ezért gondolják azt hogy a pedelec enduros egy lusta disznó. Pedig dög fáradtan érünk haza ugyan úgy mint pl egy analóg xc-s.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák