Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz trialboj #151078 üzenetére

    Nekem normál nehéz 250g belsővel olyan sok defektem tényleg nem volt az elején, de aztán ahogy elkezdtem egyre "komolyabban" tekerni, a defektek is gyakoribbak lettek egy picivel. Végül grammánia miatt váltottam 140 grammos belsőkre, amiket nagyon megszerettem... volna, ha ezzel nem kaptam volna sorozatban a defekteket :N . Visszaváltani nehéz belsőkre már nem akartam, a tubeless átalakítás meg úgy gondoltam, hogy nekem nem éri meg, mert sem a felnim, sem a gumim nem támogatta, szal nem tudtam mitévő legyek. No de közben a régi kerékszettemből kiszakadt egy küllő, az egyik agyam rágott, a másikban meg darabokra tört valami alkatrész, ráadásul a gumim is elkopott már, szal vettem új kerékszettet és új gumikat, így meg adta magát, hogy ha már minden tl kompatibilis, alakítsam át tubelessre, főleg úgy, hogy akkor rááltam a grammozásra is egy kicsit.
    Mindezt csak azért írtam le, mert párszor megkaptam már, hogy tubeless ellen voltam és mégis váltottam, meg, hogy anno 2 évente volt 1 defektem és minek nekem akkor a tubeless, de ahogy az események követték egymást, végül mégis megérte váltani és azóta sem bántam meg, más világ :) .

    Schwalbe gumik szerintem tapadásban általában közepesek, viszont van egy tulajdonságuk, ami miatt én kitartok mellettük: szinte sosem csúsznak meg hirtelen, mindíg pontosan ki tudod centizni, hogy hol vannak a határai, jobban "érzed" a gumit. igaz más márkáktól én eddig csak a Rekont és a Trail Kinget próbáltam, de mindkettőnél úgy éreztem, hogy mindíg akkor sodródnak el, amikor nem számítok rá, ilyenkor teljesen elvesztem a kontrollt és jó eséllyel repülés lesz a vége.

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák