Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz trialboj #151355 üzenetére

    Még mindíg kitartok a véleményem mellett, hogy nem a gumi és nem a felni a ludas, hanem a szelep, felniszalag vagy tej és hogy én nem bíznám arra a szervizre többé, amelyik így összegányolta.

    "Lehet megérte volna abból is a drágábbat venni, de ki akartam próbálni ezt a márkát, és a 80 euros árért meg inkább maxxist kell venni"
    Ezért a nyomásvesztésért szinte biztos nem a gumi a hibás és a drága Maxxis-al sem értek egyet, az enyém ott porosodik a műhelyben, ha tehetem soha vissza nem rakom a bringára ;] . Mondjuk el is kopott rendesen, minden aszfaltozás után csak néztem, ahogy szinte fénysebességgel fogytak róla a bütykök. A Schwalbe megvan 5 hónapja és most kezdett jól láthatóan kopni, ami nálam nagyon jónak számít :D . Szerintem adj egy esélyt a Schwalbe gumiknak, hosszú távon majd kiderül megfelel-e a te stílusodnak és ennek a nyomásvesztésnek az okát én első blikkre valahol máshol keresném. Én már a második szett gumit nyúzom tubeless-el, első két alkalommal, amikor összeraktam a "rendszert", nálam is eresztett, de egyszer sem a gumi miatt.

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák