Új hozzászólás Aktív témák

  • anorche1

    őstag

    Egy haverom bringáját ellopta egy tetű, kélek olvassátok el és ha kiszúrjátok egy hirdető oldalon, légyszi jeleztetek a lenti teló számon.
    Köszönöm!

    Kérlek titeket segítsetek és osszátok hátha előkerül!
    Ma este 18:20-kor (2014.02.16.) A miskolci Tiszai p. udvarról ellopták a 2013-ban vásárolt Focus márkájú mountain bikeomat. Nagyon drága kerékpárról van szó 600 km van benne és 400.000Ft-ot ér. A tolvaj farmert, világos vagy fehér cipőt 3 csíkkal (mintha adidas lenne), sötétbarna bőrdzsekit a karján végig hosszában 2db világos csíkkal, narancssárga polót viselt a dzseki alatt a mellkasán felirattal és baseball sapkát is viselt.
    Látni a tolvajon, hogy „C” típusú 170körüli magasság 80-85kg körüli, 27-33 között lehet, nem a leg lepusztultabb fajta „ember”.
    A kerékpáron szinte minden alkatrész Shimano XT (fekete), kivéve a tárcsafékeket és az első agyat, a fékek Avid Elixir 7-esek, teleszkóp fehér Rock Shox Reba RL. A váz eléggé feltűnő, fehér alapon feketével és szürkével van ráírva, hogy FOCUS, a felső vázcsövön pedig felülről, hogy BLACK FOREST. A képekkel ellentétben már nem fehér nyereg van rajta, hanem egy Fizik Ardea márkájú oldalt piros felül fekete, a végén jellegzetes kivágással. Ha látnátok a tolvajt, vagy a kerékpárt akkor legyetek szívesek a következő számokon vagy ezen az e-mailen értesíteni ill. rendőrnek szólni: 70 4093305, 70 4310819, koli0512@freemail.hu

    Képek:
    [link]
    [link]
    [link]

    [ Szerkesztve ]

    "It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

Új hozzászólás Aktív témák