Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz -=RelakS=- #16352 üzenetére

    Ja értem, ez esetben én simán visszavittem volna a kerékpárt oda ahol vettem, hátha kicserélik. Ez nyilván egy kopó alkatrész, amire garancia nem vonatkozik, de ha valóban ilyen hamar tönkrement, van esély rá, hogy kicserélik gariba.

    Nekünk egy hasonló eset volt, egy 150 ezer ft-os cross trekkingel, abban is néhány száz km volt, 1000-et nem valószínű, hogy elérte, majd visszahozta a vevő, hogy szerinte a lánccal gond van mert néha megugrik.
    Azt hozzá kell tenni, hogy a vevő egy kb 120kg szín izom ember volt, kb olyan combja volt mint egy versenylónak. :) Valami testépítő forma. na most nekünk nem sikerül reprodukálni a hibát, kapott egy új láncot. Akkor már nekem is sikerült megugrasztani a láncot a legkisebb fogaskeréken hátul. Kicseréltük neki a sort is, utána megszűnt a probléma. Természetesen nem kértünk érte pénzt, gariba kapta. Nyilván számított az is, hogy baromi erős volt, valószínű nyomatékból tekert és elképzelhető, hogy valami gyártási hiba is volt, a kettő együtt eredményezett egy ilyen gyors kopást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák