Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz INMOTEP #17085 üzenetére

    Megkérdezhetem, hogy hol olvastál olyat a hozzászólásomban, hogy én a tesco bike helyett több száz ezres bringát ajánlok? Pont ezt írtam le, hogy van köztes megoldás is, kb 60-65 ezertől indulnak az elfogadható minőségű, abszolút belépő kategóriás kerékpárok. De mindenképpen 100 ezer alatt megúszható, amennyiben tényleg csak átlagos városi használatra kell.
    Tesco bike-ot venni ostobaság, akkor is ha csak a-ból b-be mész 5 km-t.
    A Magyarországon élünk dolog meg mégiscsak vicces, ha valaki ájfón 5-öt vesz, ne ezzel példálózzon. :)
    Semmi közöm hozzá, te dolgod, de azt lássuk be, egy ájfón 5 igazi luxus termék Magyarországon, egy flancolás, többszörösét kérik érte mint amit valójában ér, jóval olcsóbb teló is kiszolgál, persze van aki ennyire igényes rá, szíve, joga, de ne jöjjön nekem a csóró Magyarországgal mert nevetséges. :)
    Azt sem mondtam, hogy a kerékpárod szét fog esni, csak annyit mondtam, hogy minimum egy 60 ezret rá kell szánni, ha valaki új kerékpárt vesz. És ezt nem csak konkrétan neked írtam, bárkire igaz, aki nem hajlandó belátni ezt a tényt, hogy 60 ezer alatt nincs értelmes, új kerékpár, ugyanakkor pénze meg lenne rá, mert másra is megvan. Többet tényleg nem tudok és nem is akarok hozzászólni ehhez a témához.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák