Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Hello hello. Mindenki megvan még, tekertek rendesen, én még mindig az ellopott két hónapot próbálom bepótolni? :P

    Tudom hogy van, pontosabban volt legalább 2 wahoo használó a csoportban, első sorban tőlük kérnék segítséget.

    Vettem egy ELEMNT gps km órát, de az első pillanattól kezdve óriási csalódás, és míg az elején azt hittem hogy ha majd átnyálazom a menüt sikerül jól beállítani, mostanra úgy érzem cseszettül átvertek, és rám sóztak egy újragondolt tamagotchit.
    Firmware frissítve volt, legutolsó verzió az oldaluk szerint.

    Első problémám, hogy nem lehet beállítani mekkora késleltetéssel álljon át szünet módra, ez azért baj, mert volt már hogy gyökeres kínlódós mászás közben berakott szünetet, vagy mikor egy elágazásnál nem tudtam egyből merre menjek és lelassultam kb 3 km/h ra, akkor is leállt egy pillanatra.

    Ami ennél sokkal jobban zavar az hogy igen lassúnak tűnik a frissülése. Pl mikor szünet módba áll és elkezdek tekerni akkor is van h 10 méter mire feléled, de a km óra is elég nagyokat ugrál, mikor gyorsulok. Biztos hogy precízebb ez a szerkezet mint a telefonos gps?
    Tegnap egy szegmensen akartam javítani és egyszer csak leállt a live segment track, mert szerinte elhagytam a pályát, itthon láttam hogy sokkal lejjebb húzta a vonalat mint ahol az út van, több előző tekerést átnéztem, és volt hogy jól rakta volt hogy ugyanígy lejjebb, ezt kell valahogy kalibrálni?

    A legnagyobb problémám, pedig hogy csak a saját térképeit lehet rátölteni, nem találok opciót, hogy egy OSM térképet rakjak rá, amit én frissítek és az összes ösvény rajta van.

    Illetve ha tervezek egy útvonalat, és elindulok rajta, de letérek róla, valamiért nem rajzolja merről jöttem csak v 400-500 méterig, utána eltűnik teljesen, ami fura, mert ha betöltött útvonal nélkül indulok csak simán tekerni, akkor a teljes megtett útvonal be van rajzolva.
    [Itt a hiba]

    Nekem úgy tűnik mintha egy lelkes de amatőr fejlesztőcsapat készítette volna, aki még az életében nem tekert erdőben, rendkívül zavaró hibák, és mind mind szoftveres, tehát nem lehet azt sem mondani hogy régi modell, pár hetes a legutóbbi firmware.

    Remélem tud valaki segíteni, köszönöm.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák