Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz MPowerPH #243184 üzenetére

    Jópofa...ugyanakkor úgysem tudja megállítani azt a vágyat, hogy a mugli is profinak akarja magát érezni és akkor is áramvonalas ruhákat ölt, ha az érezhetetlen előnyt jelent számára, lábat borotvál úgy, hogy sosem masszírozzák, vagy állítható nyeregcsőre költ mikor egy ötsoros lépcsőfokon sem mer lejönni.
    Magam nevében beszélve én is kábé úgy kezdtem, vagyis egy síkban, vagy még fentebb volt a kormány a nyeregnél, aztán a divat "nyomására" kísérletezni kezdetem azokkal a beállításokkal melyeket logikusnak is véltem. Sokat mászok, inkább abban élem ki magam (biztosan mert félek vadul lejtőzni :DDD ) így a a nagyméretű váz sajátosságai + a Cube-ok konzervatívan magas eleje (stack) nem igazán volt segítségemre az első kerék földöntartásában, ami a kerékpár elejének folyamatos lentebb helyezését eredményezte. 2013. 2015.2020.2021.2023.
    Ami a telóimat illeti, akármennyire igyekszem legalább a súlyomhoz előírt nyomás minimumán használni, lassan mindig alá engedem mert egyrészt kényelmetlennek érzem, másrész nem mozgatom ki ezt a 100mm-t sem, nemhogy több kelljen. :U Tegnapelőtt is engedtem picit a nyomásból, miután akárhol ereszkedtem rendszeresen 90 mm volt a max amíg a gumit feltolta a mozgás, így a súlyomhoz előírt 122 PSI helyett immár ~70PSI köré engedtem és ezt találom kényelmesnek lefelé is, és felfelé is (nem pattog el az első kerék a köveken, gyökereken). Ki is próbáltam egy rövid, meredek lépcsősoron nem ütöm-e fel, és (igaz isten segedelmével ;] , de) így is maradt 5-8mm a koppig. :F ...na mi volt még? Ja a dropper post, mely mivel nem vagyok egy nagy lejtőző, tényleg nem hoz lázba egy kicsit sem. :)
    Vége...ja még a kormányszélesség, melyet kezdtem 440-el, majd lett 720 és most 780 (ezért ennyi, mert gondoltam legyen miből vágni ha kell), de egyelőre ez utóbbit sem érzem soknak. :F

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák