Új hozzászólás Aktív témák

  • Toobee

    veterán

    válasz Ixion77 #244442 üzenetére

    Ezek nem annyira alternatívái egymásnak, hogy finoman fogalmazzak :DDD Gravellel szerintem szenvedés lett a tötymörgés a családdal, arra talán egy XC vagy esetleg trekking a jó választás. Mivel terepre is merészkednél, én a gravelt elvetném, hacsak nem kedveled az underbiking vonalat (én kifejezetten szeretem).

    Az a Skeen egyébként egy jó bringa lehet és szerintem előbb utóbb bevezetnéd a saját tempós, egyedüli tekeréseket is. Ezzel lehet lejtőzni is bátran, az emelkedőktől sem jönnek már zavarba ezek a bringák, családi tempót szinte biztos, hogy lehet vele tartani hosszabb távon is, én nem aggódnék emiatt. Adrenalinban és élményben ez adja a legtöbbet.

    XC - ez ilyen senki földje számomra, ha XC-vel jön a cimbim én mindig a gravelt szedem elő (nincs is már XC bicajom, nem is igénylek egy merevet). Egy jó kompromisszum lehet egyébként.

    Gravel - ezzel fogsz tudni országúton is kerékpározni és könnyebb terepen is. Sehol nem leszel ezzel a leggyorsabb, de cserébe tényleg szinte mindenhol elmegy, csak a pilóta bátorsága, meg technikai tudása szab határt. Oké, épített enduro-jellegű pályákon nem ezzel fogsz lejönni, de gondolom nem is ez a cél.

    Mivel én sem tudtam dönteni, hogy fully vagy gravel, lett mind a kettő.

Új hozzászólás Aktív témák