Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    Van itt valami amiben Szeretném kikérni a véleményetek, talán volt valakinek hasonló... (lehet egy rossz nyereg stopli pozi okozta csak még nem jött rendbe).
    A bal combtőnél érzek most hasonlót mint régebben spd elotti időkben sokszor volt a jobb lábnál. Ott akkor az segített hogy lentebb engedtem a nyerget úgy rendben volt emlekeim szerint. Viszont most meg a bal lábam lett ilyen(amit valamiért am is hosszabbnak érzek kerékpáron). Egész pontosan a 2 alkalommal ezelőtti tekerésemnél jött ki (előtte 130km semmi gond nem volt) azelött sem 100km en.. arra tudok gondolni talán megeröltettem, vagy lehet a beallítás nem volt az igazi és kijött a tünet egy erösebb körnél... (máskor is mentem ilyen köröket panasz nélkül)..Nem tudom. az ember szeretné megérteni , ha olyan akkor megoldást találni rá amellett h ez egy elég lassú folyamat adott beállítással sokat kell menni hogy kiderüljön jobb e meg várni...
    Nem fáj járás közben tekerés közben sem egyedül hogyha egy kicsit így előre libbentem a lábam akkor érzem hogy enyhén gyulladt nem az igazi..meg bizonyos testhelyzetekben érzem h érzékeny ahogy ránehezedek.
    Van e tippetek mi okozhat ilyet. Ebben a videóban mutatják pont azt a részt ami nálam panaszos. 00:58 nál. Ott a combtőben.
    :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák