Új hozzászólás Aktív témák

  • Angie™

    addikt

    válasz fulton #244918 üzenetére

    Ezt mondtam korábban, hogy el kell menni bikefit-re. Kinevettetek, hogy sok pénz. Aztán jön a fájdalom, és a pénzt kifizeti az ember a dokinak. És, nem lesz megoldva a problémád.
    Egy körkörös mozgást végez a lábad, felül rögzítve van a csípődhöz, nem igazán tud nagyon hova kimozogni, alul pedig a lábad hozzá van rögzitve fixen a pedálhoz, szintén nem tudja kimozogni.
    Amennyiben van a két lábad között lábszárhosszban különbség (márpedig benne van az asszimetrika az emberi testben) már borul minden. És itt most nem centiméterekről beszélek, elég csak fél cm lábhossz különbség, amit te alapból nem érzel, csak akkor ha kötött pályán mozogsz rendszeresen.
    Persze, hogy elkezd fájni térd felett, meg térd alatt, meg a térded..
    Van egy beállítás ami az egyik lábadnak lesz jó, a másiknak nem és van egy beállítás ami a másiknak jó lesz és az egyiknek nem.
    Azért tudom ezt ennyire, mert én hasonlóan jártam. Miután ki lett mérve a lábszárhossz különségem, utána már be lehetett állítani a jobb lábamon a "hiányt" egy SPD alátéttel. Inenntől kezdve az optimális beállítás jó mindkét lábamnak, és nincs fájdalom.

    Csak egy tipp

    ui: és akkor még nem is beszéltem arról, hogy mennyivel megnő a teljesítményed, hiszen minden izmod optimális szögben mozog ezért maximálisan jól tudod terhelni.
    Ezt képről, fotóról, ránézésre, érzésre másnak távolról nem lehet tökéletesen beállítani, igen erre kell a szakember.
    Lehet próbálkozni így, meg úgy, meg fentebb rakni, meg lentebb rakni, meg előrébb húzni meg vissza, ha asszimetrikus a lábad, soha nem lesz jó ezekkel a megoldásokkal. Közben telnek a hetek és a hónapok és ugyanott fogsz tartani.
    Szeretnék segíteni, mert tudom jól, hogy mit érzel és mi az amin keresztűlmész és tudom milyen érzés az, mikor megvan a megoldás, elmúlik a fájdalom és bosszusan mondod magadnak, hogy miért nem jöttél el hamarabb bikefit-re.
    Én annyira hálás vagyok, hogy "megoldották" az éltetem és boldogan, fájdalom nélkül tudok biztonságban tekerni, hogy évente visszajárok "kontrollra" és nagyon nagy szeretettel és önzetlenül fizetem ki mindig a felmerülő költségeket, mert tudom, milyen boldogságot ad és adott nekem a fájdalommentes SPD-s tekerés.

    [ Szerkesztve ]

    ⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

Új hozzászólás Aktív témák