Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    Mecseki Hegyikeréken indult ma vki?

    Öregem olyan zúzda volt, h fél órát javítottam az időmön szerintem az első alkalomhoz képest. Harmadszor vettem részt rajta. :)
    Lefeléken tartottam a tempót a csapat tagokkal, felfelé sem maradtam el. Egyedül síkon voltam lassúbb, ott kijött, hogy azért nem olyan izmos a combom és inkább a mászásoknál vagyok jobb.
    A végén Jakabhegy, Pálos kolostor romjai - égertető közti zúzdán olyan tempót mentem, hogy kb végig a szerencsémet tettem próbára. Vagy 16x meghalhattam volna, ha nem spd van rajtam, egyszerűen leröpültem volna a bringáról a masszív rázkódás miatt. :))
    Ideális ívekről lesodródtam 40+ sebességnél, gödrökön, vízátfolyásokon és öklömnyi köveken siklott át a bringa, de olyan gyorsan, h alig fogtam fel, hogy nem is ott megyek, ahol szeretnék. Azon se csodálkoznék, ha több időt töltöttek a kerekek a levegőben, mint a földön.
    Csoda, hogy a bringa egy darabban van. :Y
    Jelzem én egy merevvázas bringával voltam 80-as telóval és Maxxis Wormdrive gumikkal. ;]
    Hiába a teló és az olajos tárcsa, az ujjaimat nem bírtam kinyújtani a végén, olyannyira görcsbe rándultak.
    Hol vannak amúgy az XC bringák korlátai? (Régi kérdésem, tudom.)
    Mert a felniken egyetlen felütésnyom sincs, egyetlen csapágy sem kotyog, fékek még fognak, szóval egy XC bringa üzemszerűen elviseli azt is, amit egy AM/Enduró kap, csak veszélyesebb a pattogás miatt?

    Többen rácsodálkoztak, hogy ezzel a semi slick gumival akkorát mentem, mint bárki a más. Lefeléken néha még előztem is, műúton meg én voltam a leggyorsabb az adott mezőnyben. :DD
    Jah meg a Cat Ears is elég szokatlan volt mindenkinek. :DDD
    Mondom jah, buzis kinézete van, de amúgy jó.
    Nem buzisabb a betétes nadrágnál. :))

    Kár, hogy nincs kamerám. :(
    Sztem ilyen veszélyes tempót nem fogok többet menni ott lefelé, viszont emlékezetes lenne.
    Riogatni vele a hazaiakat, meg minden.

Új hozzászólás Aktív témák