Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Megmásztam ma Kékestetőt. Kétszer. [link]

    Itt a linkken le van írva a lényeg, szóval azt nem ismételném el.

    Most már van egy "referencia időm". Legközelebb majd megpróbálok jobbat menni. Az biztos, hogy eddig ez volt a legjobb élményem kerékpáron talán.
    Egy Powerbar (kólás/koffeines) gél fogyott el, kettő Sponser Competition hipotóniás kulacs, és két Sponser Energy bar. Bár ez utóbbi "csak úgy". Nem voltam meghalva egyáltalán. Bár a gél biztos segített.

    Viszont kellemesen nehéz az egész.
    A Karoo 2 ismét jó szolgálatot tett. Sajna nem mertem 100km+-os utat tervezni előzetesen, mert nem ismertem az emelkedőt. De belefért volna. Viszont a lényeg, ez a kettő szegmens, amit ugye előre kinéztem: [link] és [link] Dina Marci idejét követtem egy ideig, de felesleges volt. :D

    Előzetesen azért kételkedtem a saját ötletemben. Mert ez nekem csak oda, 2-2,5 óra utazás volt. Szóval azért kellett oda és vissza vezetni pár órát. De marhára megérte. Sokkal nagyobb élmény mint mondjuk egy Balatonkör. ;)

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák