Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz Tin #269002 üzenetére

    sisak alá simán veheted, én ezzel a sapkával vagyok el, 10 foktól - minusz 8 fokig tavaly. Fülre ráhúzod tökéletesen melegen tart, teljesen befedi (nagy fejem van), nem izzadsz bele, és ami + lényeg: nem zárja el a külvilágot tőled, hallasz mindent, ugyan akkor a menetzaj még kevesebb is lesz :) imádom, legjobb cucc
    Sál meg fogod szeretni, elől véknyíított hogy ha a szádra húzod könnyebben tudj levegőt venni. Nagyon bevált.
    Én azt mondom vegyél egy mezt hosszút, meg kabátot. A mezhez vegyél egy szél mellényt még, és ennyi. Meg ugye az aláöltöző..ebből indulj el, aztán majd cserélgeted és kiadja magát. Nem lehet megmondani hogy mi meddig (fokig) lesz jó nálad. De én így kezdenék neki.
    Én olyan 4-5 fokban még aláöltöző és mezben tolom. (itt 1-2 órát kell érteni sac) mert időtáv is sokat korigálhat a döntésen.
    Aztán bedobom a zsebbe a szél mellényt, és ha olyannak érzem fogom és felveszem, sokat dob a komforton, és többször "mentett" már.

    Én ha tehetem mindig a mez+aláöltöző kombót választom + szél emllény, sokkal jobban része vagy a környezetnek benne, igaz nekem full testre szűkülős minden, de nagyon szeretem, mindent érezni a levegőből, az apró változásokat...de mégse fázol menet közben.

    #269005chubby2o6: az volt teszt, nem a legspeckósabban karban tartott cucc. (számomra)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák