Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Jester01 #270160 üzenetére

    De, 2 fokot, max 3, ezt többször ellenőriztem már. Függ persze attól, hogy rásüt-e a nap vagy sem, meg esetleg hogy nagy szelet kap, de összességében 2 fokkal kevesebbet mutat. És tegnap este tényleg hideg volt, csak én 450 méteren lakom, és az esti utam is részben külvárosi, és van egy rész ami konkrétan a városon kívül van egy mezőn, nyilván ott van a leghidegebb. Szerintem az appok meg ilyen városközponti vagy lakottabb, szélcsendesebb részek alapján mondják azt a hőmérsékletet, amit mondanak.

    #270162 arcitec: tök jó kis szenzor, lementettem. Csak nekem igazából felesleges így, hogy tudom, hogy a Karoo által mutatotthoz hozzáadok kettőt, és annyi a hőmérséklet.

    #270165 Dark Archon: ja, csak én ugye most próbálgatom, hogy mikor mit érdemes felvenni, és múlt héten sőt hét elején ugyanúgy "10 fokban" mentem ugyanebben a szerelésben, és baromira nem kellett több ruha, mert csak feleslegesen beizzadtam volna. Tanulság: hidegebbre készülök, mint az appok, és veszek egy kinti hőmérőt az erkélyre (volt, de valamiért besz.rt).

    #270166 lsebestyen: valószínűleg ekkora szórás van még a darabok között is. Az enyém 2-vel kevesebbet, néha 3-al, ha nagy a szél, ha viszont süti a nap, akkor majdnem pontos :D

    #270169 ZolkoW: műholdképet mindig nézem, de az csak esőre jó, hőmérsékletre nem. Esőre viszont tényleg, eleve így szoktam tervezni az utat. Vicces amúgy, hogy az időjárásjelentés mennyire keveset fejlődött a szuperszámítógépek ellenére, röhejes, amikor egy csúcstechnikás Forma1-es futamon is óriásit tévednek az erre a célra felállított lokális és profi időjárásradarok és elemzések.

Új hozzászólás Aktív témák