Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz dom1n0 #270365 üzenetére

    Ja, régen suliban, még ilyen versenyen is indultam :D de az már rég volt, és komolyan sose toltam.

    Írtam már régebben, hogy futópadozni fogok kiegészítésként, akkor nem kell szórakoznom a bringával lassú menéssel, ezt meg tudom itt bent csinálni akár munkaidőben is home office-ban, szóval pont azt a részét le tudom fedni vele, amit itt többen javasoltak. Bringával egyszerűen nem bírok lassan menni.

    #270376 semmiho: ki nem megyek futni. Ha olyan az idő, már inkább bringázom. Viszont a futópadon simán. Majd nézem az órát, belövök egy pulzust, és akkora terhelést csinálok. Így letudom a Z2 edzéseket futópadon, és mindenki örül, én meg fogyok. Van futócipőm, de a padon amúgy is kevésbé gázos a terhelés. Tudom, azt szokták mondani, hogy nagy súllyal először inkább gyalogolni érdemes vagy bringázni, de a kiegészítő Z2 edzésekhez jó lesz. Még az is lehet, hogy az elején elég lesz gyorsgyalogolnom az alacsonyabb intenzitású edzéshez... mindenesetre köszönöm a tanácsokat!

    #270384 ZolkoW: nem gondoltam, hogy bántani akarsz, nem is vettem annak, csak pont azt akartam elkerülni, ami lett belőle, hogy a végén megint a pulzusnál tartunk. Egy percig sem kételkedem benne, hogy jobban értesz hozzá, és igen, jól mondod, nem akarok 10-el menni. De még 15-el sem. Mert ha hetente 3-4x el tudok menni, sokszor csak este 7 után, mire asszony hazaér a melóból, akkor nem akarok feleakkora távot megtenni kóvályogva a pulzus miatt, ha egész nap arra várok, hogy ne essen az eső, és végre kiszabadulhassak, és csapathassak egyet.
    Első évem, vágod? Bő fél évvel ezelőtt érkezett meg a bringám. Április közepén kezdtem el bringázni. A semmiből jutottam el eddig, és ne mondd, hogy nem hallgattam rátok, mert akkor igazságtalan vagy. Kipróbáltam MINDENT, amit javasoltatok, és volt, ami feküdt, volt, ami nem. Akár eszköz, akár szerelés, akár ruházat, megkérdeztem, megfogadtam, de amikor valami nem megy, és már ötödször mondom el, hogy az nálam nem működik, mégis hatodszor is a fejedre olvassák, hogy de a szakértők szerint az kell, akkor inkább elengeded, és már kerülöd a konfliktust.
    Tudod hány videót néztem meg a Z2-ről, amikor a közelébe nem tudtam menni a „kalkulált” számoknak? Hányszor próbálkoztam, néztem a légzést, tudok-e beszélni, több órányi videót, cikket olvastam, abból jött ki, hogy nekem valahol 150 környékén lehet a Z2 teteje, és azt tudtam is tartani. Hülyeség? Lehet, de most már fogyok, erősödök, szóval sikerült átlendülnöm az elején, és már nem félek beosztani, tolni neki, és most meg mászni sem, amit eddig kerültem.
    Jövő héttől széttaposom asszony futópadját. Évek óta megvan, amúgy se használja sokat, ő kint fut inkább, én meg úgyis csak Z2-re akarom használni, szóval okosóra fel, belövök egy pulzustartományt, aztán vagy gyorsgyaloglás vagy lassú futás lesz belőle, így legalább a bringán sem kell visszafognom magam. Megegyeztünk?

Új hozzászólás Aktív témák