Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Somatom #16926 üzenetére

    Nincs valami alsó tároló rekesz? A vontatmányon pl?

    Mondjuk a kinézete az valami igen elbxszott high tech szxr akart lenni. Mármint a hátsó.
    Nekem nagyon nem tetszik.
    Ez már így messze nem pálcikaroller kinézetű.

    Tele ezekkel a PR szirszxrokkal, plexibe mart feliratokkal, logókkal, amiket mind utólag kellett rácsavarozni. Hihetetlen mennyi bxromságot képes egy fiatal mérnök kitalálni, mikor elszabadul egy CAD-CAM szgép előtt. :(((
    Inkább árulnák összeszerelve, h ne az usernek kelljen fémlapokból kiraknia.
    Ha nem lenne Youtube, nem tudtak volna megcsinálni. Az összeszerelést segítő videó több mint 50 perces, de más videokat is meg kellett néznem hozzá, mert voltak sötét foltok, kihagyott részek, alkatrészek. :U
    Két délutánom ment rá akkoriban mikor nekiálltam össze-puzzlezni.

    És akkor ugye kellett a kitámasztó alá egy 2centis kis távtartót nyomtatni 3D nyomtatóval, mert nem képesek hozzáadni egy ilyen minimális bizbxszt, mikor egy szatyornyi fölösleg van az egész cuccon.

    Vagy van hozzá egy fém lap, ami elvileg a platnihoz való rögzítést hivatott erősíteni, de alulról, a trepni alja felől. De ennek a rögzítéséhez NEM adtak alkatrészt, ez OPCIONÁLIS, két kis 6cm-es fém rúd meg 4 hatos imbuszcsavar az nem fért bele a költségvetésükbe, szerezz magadnak valahogy ilyet, vagy persze, álljak neki CNC-zni, mert az is biztos van otthon mindenkinek, mint 3D-s nyomtatója.

    Miközben az egész Sharkset feeling arról szól, h erősítsd meg a rollered, mert ez a tuti, ezzel jobb lesz, és ez a lengéscsillapító ez robosztus, strapabíró, a tökéletesség szinonímája, a high tech csúcsa, és akkor amitől strapabíróbb lenne, azt meg nem adják hozzá, az csak opcióként felvetették a manualban..

    A ledeket be se kötöttem az elsőbe pl, sztem az nem vízálló, én meg azért esőben is használom.
    Az persze megy, a villogós felirat az kell, távirányítóval, messziről úgyse látszik, de had szóljon. :W

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Új hozzászólás Aktív témák