Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz gg72 #57772 üzenetére

    Már megbocsáss, de ha "Postán átvehető", akkor szerinted hol van!? Esetleg a postán... (személyesen voltál benn!? Vagy nem az általnos posta számot, hanem a konkrét helyi postádat hívtad fel!? Én alapból személyesen mennék be - venném át! Ha ott az ügyintéző "nem találja"... kerestetés indítása.... kitöltése, stb.)

    /szerk
    Basszus, ha ez is a Nyugati posta... akkor ott mostanában többen írták, hogy fekete lyuk - elveszett az odaérkező csomag! Emberek, tényleg ilyen sügérek vagytok!? Már megbocsássatok... ha nekem tűnnének el a csomagjaim a postán, akkor olyan balhét kivernék ott személyesen... postavezetővel beszélni, stb.
    Nem értelek titeket komolyan! Elveszik - ellopják, és beletörödtök!? Ha nem "panaszkodtok", csak a PayPal visszatérítést várjátok, sosem lesz jobb a helyzet, mert statisztikailag a posta kártérítette a feladót, a vevőt a PayPal, a tolvaj meg tovább lopkodja ott a csomagokat... de komolyan! Tegyetek "bejelentést" SZEMÉLYESEN, ott a postán! Kérjéket a felettest - postavezetőt, azzal beszéljetek, hogy szűrje ki az alkalmazottat, ezt múltkor is leírtam, 21.században... látszik hol veszik el egy adott csomag (a posta belső rendeszere látja, melyik ember után tűnt el... külön azonosítók vannak, ki van ott beosztásban, stb)

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák