Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz rontoma #16629 üzenetére

    1. jó döntés.

    2. ha 16-ra mész és van 1db 8-asod, miért akarod eldobni ? Veszel mellé még egyet. Dual channel-t kihasználja akkor a memóriavezérlő.

    3. Valaki tudja, igen. Gugli is, csak tudni kellene a pontos típusát a RAM-odnak. Innen kapd le a CPU-Z-t és futtatva a progit, az SPD fülről kellene a Part number, lásd screenshot lentebb.

    4. A meglévővel egyezőt és igencsak 2400-es lesz benne. :K

    5. Van, de az nem Class, hanem CAS Latency, 17 és 18 között szintetikus teszten kívül semmi érdemleges különbséget nem fogsz tapasztalni, hacsak nem vagy marhaintenzív memóriahasználó. Egyrészt ez csak 1 latency paraméter a sok közül és az egyenletet mindegyik alkotja egyszerre, másrészt a memória önmagában mint olyan, nem hoz olyan mértékben fps-eket játékban és a legtöbb alkalmazásban mondjuk, mint egy CPU órajel emelés, vagy GPU-val ugyanez.

    6. Mindettől függetlenül, 2400-on (1200-on) 17-est tudót érdemes nézni, ez a gyárija. Vagy ennél jobbat, 16-ost .. (csak felesleges sztem). A gyári 17. Gyengébbel, pl. 18-assal is menne a lapos, mivel ezeket a paramétereket a BIOS felismeri boot előtt, csak minek...

    És akkor az ígért screenshot, mit kell keresned: [katt]

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák