Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschi15
csendes tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz, és hozzáteszem hogy én nem matrixba hallgatom a cuccost és ígyse szól... (kiis húztam mert kicsit recsegett, bár játéknál nem próbáltam még de majd azis meglessz)
De ez most nem érdekel annyira, megvok nélküle és majd akkor fogok ennek utánajárni ha meglessz az új hangkártyám... -
rauschi15
csendes tag
Én neten rendeltem meg, mert a közelben sehol nem tudtam beszerezni (Baranya megye), 20 000 Ftba került + szállítási költség ha póstával akarod elhozatni...
-
rauschi15
csendes tag
Nos mostmár előrébb vagyok mint eddig

Tehát: Feltettem egy drivert a hangkártyához, és mostmár szól is a két hátsó hangfal.
A gond pedig az hogy a center továbbra sem szól :S
Pedig a hangkártya beállításainál 5.1-be van (és a Windows-é is)...
Remélem majd az új hangkártyánál menni fog...
Lui te megvetted már az X-620ast? Ha igen, és hallottad már szólni, mik a tapasztalataid?
Majd plz írd le
Előre is thx! 
-
rauschi15
csendes tag
Azthiszem jól összedugtam, de mostmeg nem szól se a center se a két hátsó, beállítottam a windows hangvezérlőcuccába hogy 5.1 legyen, kiis próbáltam 5.1es filmen de továbbra is csak a két front és a mélynyomó szólt :'( (zenehallgatásnál melyiknek kell szólnia? mindnek vagy olyankor csak 2.1?)
A hangkártyám elég ratyi, már nézegettem is, de olyan 5k-ért még közeli boltokba nemnaon láttam...
A hangkártyámnak saját beállítást nemtaláltam.
Asszem ez az 5.1esem: CMI8738/C3DX PCI Audio Device (a beépített meg 1 C-Media AC97 Audio Device /de ez nem 5.1es/)
Amúgy nagyon szép hangzása van szerintem, a mélynyomó ahhoz képest hogy milyen kicsi nagyon jó! Le a kalappal előtte
/ és még egy jobb hangkártyával... 
A kis hangsugárzók meg csak úgy csengenek
Én nem bántam meg 1általán, csak végre hallanám már 5.1be is...
[Szerkesztve] -
rauschi15
csendes tag
Tudna nekem valaki 1 fényképet belinkelni az x-540 mélynyomójának a hátuljáról?
-
rauschi15
csendes tag
Nos nekem megjött az X-540, sajnos még nem tudtam, mertem kipróbálni mivel van 1 kis problémám.
Ugyebár van három csatlakozó ami a gépbe megy, sub/center (narancssárga dugó), front (zöld dugó), rear (fekete), legalábbis a logi cuccon ígyvan a színfelosztás.
A hangkártyámon pedig a következő: sub/center fekete rear narancs és a front maradt zöld.
Igazából nemtom mitévő legyek, színekre vagy a kiírás a biztosabb? Gondolom a kiírás de...
Mindenesetre nem akarom elrontani, úgyhogy várom válaszotokat, és hogy édesapám hazajöjjön
.
Lui: az X-540nek jóval kisebb a mélynyomója, azt nemtudom hogy teljesítményben mi a különbség mert nincs nagyon a 620asról infóm. De ahogy nézem itt a googli képkeresőjében úgylátom jóval nagyobb a 620asé. 540nek az alján van 1 kisebb méretű mélynyomója, hogy hogy szól arról majd beszámolok...
ui: remélem minél hamarabb
-
rauschi15
csendes tag
Nah, ennek nagyon tudok örülni, mert nekem pár órán belül jön meg

Majd énis beszámolok hogy milyen...
Már nagyon várom!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Assetto Corsa Rally
- OLED TV topic
- Path of Exile (ARPG)
- Hálózati / IP kamera
- Formula-1
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- További aktív témák...
- (Szinte új)Samsung Galaxy Watch 8 44mm+ kiegészítők
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- HP Dell, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 02.28
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A hangkártyámnak saját beállítást nemtaláltam.