Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Hát ha raknak rá egy funkciót amit nem használhatsz akkor a Logitech mérnökeit ki kell rúgni mint macskát...
Tekerd fel nyugodtan ha jól esik. Ha ettől tönkremegy akkor verni kell a Logitechnél az asztalt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én azért nem tekerném maxra, mert hallgathatatlan, pocsék úgy a rendszer, de hát ízlések és pofonok.
-
dudika10
veterán
Vigyázz a teljesítményekre, mert az elosztókon csak egy megadott teljesítmény folyhat, utána melegszik és elég a kábel. Nehogy tüzet okozzon!
Ez a földhurok. Mert a földelések különböző potenciálon vanak a gépnél és a hangszórónál így áram folyik közöttük. Ez egy mély brummogó hangot ad. A "hiss" az az erősítő, trafó ... zaja.
-
dudika10
veterán
válasz
Leigazoka
üzenetére
Üdv!
Nem tartom magam analfabétának ilyen téren, ha picit többet olvasgatsz találkozol még jópár topikban a nevemmel a multimédia témában és általában nem a kérdezők közt.
Tökéletesen működik mind a 3 hangkártya drivere ami jelenleg a gépemben van, igen, most csak ilyen kevés, de holnap érkezik ha minden igaz még 1.
Genius nem kifejezetten számítógéphez van? Dehogynem. És miért? Mert különben raknának bele egy DAC-ot és össze lehetne kötni optikán vagy koaxon a médialejátszóval, TV-vel, DVD lejátszóval, mert az analóg 5.1 kimenet nem igazán elterjedt az ilyen készülékeken. Így ha a házimozizásra szánnák akkor sánta versenyló lenne.
Értelmetlen az a kijelentés, hogy ez számítógéphez van az meg nem. A genius azonos áron hangminőségben sokkal többet nyújt mint a többi gyártó, cserébe a felhasznált anyagokon spórol.
Egyébként nem értem, hogy milyen effektekről beszélsz, mert én nem beszéltem effektekről csak a karaoke funkcióról ami botrányos mindenképpen, és ennek technikai okai vannak, nem lehet jó.Üdv!
Dudika -
dudika10
veterán
Nem vagyok benne biztos, hogy kell ennek külön topik, de ha moderátorokat nem zavarja hát legyen.
Van valami jobb összehasonlítási alapod? Egy szereo Genius vagy egy jobb fejhallgató?
Mert olyan érzésem van, hogy nincs.
A 3D sztereo funkció így ahogy leírod valami katasztrófa lehet. Ugyanis az énekes hangja nincs külön hangsávon, szóval ha a hátsók nem kapják meg az azt jelenti, hogy egy elég nagy frekvenciát kivágnak/nagyon lehalkítanak, ami szörnyen szólhat (kb mint a hangkártyák karaoke funkciója).

Ettől függetlenül nem lehet egy rossz szett ha az ember filmet néz vagy játszik, de ajánlom, hogy hallgass meg egy jobb sztereo Geniust (1250A például), a zenét sztereora találták ki.

Érdekes lenne még egy Genius 5050-el vagy hasonlóval való összehasonlítás, a hangminőség lehet, hogy a Genius oldalára dőlne, bár az összeszerelés minőségében biztosan jobb a Logitech, erre fogadni mernék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- LG LCD és LED TV-k
- Energiaital topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)