Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbolada II
őstag
válasz
Satyricon
üzenetére
Ha mindenképpen hűtőbordát akartok, akkor nagyon alacsony profilú kell, különben bent megreked a levegő. Egyébként emlékszek arra amit írtam, csak először a mélyláda hátulján lévő bordára gondoltam.

Ezen a képen [link] látható, hogy nem kell túl nagy felületet hűteni.
-
Turbolada II
őstag
válasz
oPalRx7
üzenetére
Van zavarszűrős elosztó is, csak az nagyon drága [link].
A háztartás elektromos rendszerében gondok lehetnek, mert nekem is 8-as sorozatú rendszer van, de a hang mégsem recseg/pattog még nagyfogyasztó (mosógép, hűtő, porszívó stb..) bekapcsolásakor sem. Lehet még egy drága elosztó olcsóbb megoldás lenne, mint az elektromos rendszer kijavítása. (feltéve,ha tényleg ott van a hiba)
-
Turbolada II
őstag
válasz
Satyricon
üzenetére
Ventit teljesen fölösleges venni, a zaj tönkretenné a zenehallgatás élményét. Bordát fölösleges rátenni, mert kicsik a hűtőrések és meleg levegő csak forgolódna odabent.
TXT: Fröcsögés, személyeskedés ismét, 0 szakmai tartalommal. Mondjuk mi mást is várhattam volna.

Visszaolvasva az analóg-digitális témában nem 20 féle vélemény van, hanem 2 és az összes jól értesültebb ember zenére analóg kimenetet használ, főleg jó hangkártyával.oPalRx7: A 8-as PiD-es rendszerekben már hatékony hálózati zajszűrés van, nálatok valószínűleg az elektromos rendszerben van a hiba. Spéci elosztóval még nem próbáltad használni a rendszert?
-
Turbolada II
őstag
Nehéz szülés analógra áttéríteni az embereket, kaptam is már érte, de utólag megköszönték.

oPalRx7: A power ledet ki lehet kötni, a háttérvilágításhoz ki kell cseréni a ledeket, a pod hűtése pedig egy el*úrt konstrukció és kevésbé barbár módon annyit lehet tenni, hogy jól szellőző helyre tesszük. Milyen szériájú a Z5500-ad, mert a leírtak alapján korai szériás, ami egyáltalán nem szűri meg jól a zajt.
-
Turbolada II
őstag
Most is csak te fröcsögsz, pedig már kérdeztem is mire van kötve, válaszoltam is mit hogyan köss be a "legjobb minőség" érdekében. Használd az X-fi-t egészséggel, kibontakozatlanul hagyva a tudását!

Azért vetted magadra az első hsz-t mert lövésed sincs az egészhez. Pedig hangkártyát nem ár alapján vesz az ember és más utána is olvas, hogyan is lehetne azt a legjobb mértékben használni. Biztos megvetted mert drága volt és DIGITÁLIS. A kereső is barát egyébként, csak nem a tiéd.
Értelmetlen hozzászólásokat meg nem tudom ki ír.A Z5500 zenében optikaival a legrosszabb, a koax már-már elviselhető, az analóg meg úgy-ahogy normális hangzást ad. Digitális kimenetet használva teljesen élettelen, fénytelen, matt a hangzás. Analógon azért szerencsére dinamika is jön, a hátrány viszont az, hogy magas hangerőre feltekerve már lesz egy minimális alapzaj. Film esetén ahogy mondtam teljesen mindegy mi van a gépben, játékban viszont a térhangzáshoz ismét kellhet az analóg kimenet. Amennyiben semmire sincs használva az analóg kimenet, úgy droidság volt megvenni a kártyát. Ezért írtam, hogy legalább egyszer próbáld ki.
-
Turbolada II
őstag
Mivel magamból indulok ki, feltételeztem, hogy visszaolvastál némi kommentet ahol le volt írva, miért is fölösleges az optikai kimenethez profi hangkártya. Ez a fórumon rendszeresen visszatérő téma, a kereső is sokat segíthetett volna. Az első hozzászólást általánosságban értettem mivel feltételeztem rólad, hogy sejted mi az analóg kimenetnek az értelme. (az X-Fi DAC-ja sokkal jobb mint a Logitech beépített egysége)
Azt akartam elérni, hogy a hangkártyádat ki tudd használni, de csak primitívezel és személyeskedsz.
Torrentét meg ne bántsd, mert egy király arc. 
*Azért az X-Fi-t nyomott áron megvenném.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az optikát meg talán itt [link] kell beállítani.
-
Turbolada II
őstag
Mi más van rákötve? Szerintem azt sem érted mit próbálunk neked elmagyarázni.
"A fény a Te életedbe is kéne, lehet kábelen is!"

oPalRx7: A Z5500-on tényleg komplikált az analóg-digitális kimenet együttes használata, mert a rendszer hajlamos a búgásra. Én ki szoktam olyankor húzni a koax kábelt.
-
Turbolada II
őstag
Ilyen hangkártyát nem analógon használni zenére sem bűn. Inkább add nekem, én legalább kihasználnám a benne rejlő minőséget.
Ha játék sem analógon megy akkor végképp add ide, még a postaköltséget is fizetem. 
Az elérhető legjobb minőség így néz ki:
Zene: analóg
Játék: analóg
Film: digitális (mindegy a hangkártya)oPalRx7: Xbox?
-
Turbolada II
őstag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Daniek K. vagy a Kx driverről beszélsz?
-
Turbolada II
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Az Xtreme Music az egy teljes értékű X-Fi, nem holmi herélt s*ar, nem is csoda hogy szépen szól.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Kültéren ló*aszt sem szól. A másik Z5500-asomat már kipróbáltam, a szatok nagyon gyorsan elvéreznek.
-
Turbolada II
őstag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Nincs olyan nagy hangnyomása azért a Z5500-nak.
-
Turbolada II
őstag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Nem ment semmilyen zene, mert akkor szerintem be sem mászott volna a mélynyomóba.
-
Turbolada II
őstag
A fene egye meg, a szakadozó net miatt tripla lett.

-
Turbolada II
őstag
A zúgás a trafó hibájára utalhat, de az is lehet hogy a földhurok nevű jelenség miatt zúg.
-
Turbolada II
őstag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
A Z906 még nem bizonyított.
-
Turbolada II
őstag
válasz
feketeibiza
üzenetére
Toroid trafó van benne ami kb. 200-250W-os lehet saccra.
-
Turbolada II
őstag
válasz
willturner
üzenetére
Földhurok?
-
Turbolada II
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Ezt mire mondod?
-
Turbolada II
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Mi a francért használsz Xtreme Musicot? Zenére amúgy is a PL II Music és Movie a legrosszabb választás.Ennyi erővel használhatnád optikain integrált hangkártyával. A hangkártyádat meg odaadhatnád nekem. Cserébe megkapnád az AU2-est, vennék neked egy optikai kábelt és bónuszként még egy sört is kapnál.

-
Turbolada II
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Egy sörért nem eladó a hangkártyád?
Elcserélem veletek az AU2-esemet sör ráfizetéssel.Nekem egy szaros AU2 van, másnak meg Xonar Dx, Xtreme Music és ezek meg koaxon/optikain használják.

-
Turbolada II
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
De realista.

-
Turbolada II
őstag
válasz
willturner
üzenetére
Audigy2 és ami fölötte van.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
A Bass Redirection-t felesleges állítgatni, mert csak lyukat csinálsz a hangképben.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Minek?

-
Turbolada II
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
És ezt mire alapozod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue karcmentes 100% akku (58 ciklus) - 2026.12.03.-ig garancia
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)