Új hozzászólás Aktív témák
-
boci85
tag
válasz
maxymillion
üzenetére
Igen észre vettem sok régi arc már em ír ide
ez azért van mert minden egyes új tagunknak segített és egy idő után bele unt az ember ,hogy mindig ugyan azt kérdeztékés ennek ellenére 10szer20szor leírták. Én is nagyon sokat írtam (relatív) ide meg segítettek sok kérdésben.
Ha valaki itt megkérdezi pl azt ,hogy milyen kábelt, vezetéket, csatlakozót,stb vegyen egszerüen nemtudnám már le írni ezerszer írtam énis ,meg sokan mások !
Vegye a fáratságot mindenki ,hogy olvasson át pár száz hozzá szólást és ha nem találja benna a kérdésére a választ az tegye fel és szerintem sokan tudnak benne segíteni vagy közösen kiötleni!
maxymillion:::látom új vagy de tényleg igazad van teljes mértékbe! Szerintem ezzel nem sértesz meg senkit !
A fejemet fogom amikor meglátom ezt a kérdést,hogy szerintetek milyen HANKGÁRTYÁT VEGYEK !!! Szerintem egytized része ez teszi ki a fórumnak! -
boci85
tag
-
boci85
tag
ÉN elolvastam mind a 3000párszáz kommentet és valahol írta egy srác és amugy linkelte is hogy a Z5500 egy amerikai liszensz valami amerikai cuccos gyártója adta el a logitecnek és hozzá teszem az verte a félmillás árat
aszthiszem ez volt az a kép -
boci85
tag
ehez annyi házzá fűzendőm van ,hogy még 6.1 is alig van ilyen pl a heri potter 3 legalábbis haveromnál ezt nyomattuk onkyo cuccosán amugy ha nemtudtátok de a Z5500 képes megszólaltatni 6.1 et persze mátrixba
ugye itt a hátsó két szatelit között van egy harmadik is
kipróbáltam és annyira dúrva ,hogy else akartam hinni a két hátsót úgy szólaltatja meg mindha a fejed mögött lenne még egy hangszoró!
Ja és az érvelésed nagyon helyes!! -
boci85
tag
Császtok

Húúú beleolvastam a konkurensbe
és nagyon fölbasztam az agyam
Azt ide és mit látok
csak így tovább nemérdemes beszélni velük!!! nagyon fapados az agyuk húúúúú mindjárt megdugom az egyik szatelitet ,és folyik a nyáluk amikor leírhatja hogy S750 most az ő gondolatukat idéztem TISZTELET A KIVÉTEL mert sok hozzá értő van S750 es topiba
Én itt is megirom ,hogy az S750-es be gondolkodtam elösször és lebeszéltem magam
ez egy tudat alatti volt!! De eltudnám képzelni azt a szettet is a szobámba!!!! -
boci85
tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Hali
Adtam énis fejtágítást "S750" oda ne írj mert meg keresnek
személyesen
Pegyöpösödött népség nem lehet velük normálisan szót avagy betüt érteni
náluk az a szent ,annál nics jobb. Elolvastam és tényleg nem voltál tolakod ,se lenéző de látod, meg kaptad rendesen! -
boci85
tag
Hogy min nézzük ?hát egy 120cm-eres HD televisionon ,minimum

JA jó is lenne én csak egy satnya samsung 226BW-én be érem ezzel bőven ! -
boci85
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Helló
Hát ,hogy jobban szól ezt teljeséggel kizárnám !
Szerepe ként említeném ,hogy nem csak áram ingadozás ellen véd hanem egyéb zavaroktól is igy bekapcsoláskor nem pukkan ,nem reccsen, stb gondolom mindenki átélt már ilyet és akkor jött a kérdés mi is volt ez ,na ez ellen is véd vagy csökkenti nekem pl szokott néha kicsit pukkani mekapcsoláskor.Ha esteleg nem tudnád úgy mond elosztó konektor ez ,csak túlfeszvédős! -
boci85
tag
válasz
Maybourne
üzenetére
Helló
Hogy a biztosíték elszállt az lehet egy estleges villámlástól is de nem valószinü
Áram igandozástól már inkább és ezérdekébe egy túl feszültség védelni elosztó dugaj ajzatot lehet kapni már 1500huf-ért ,igen elkell egy ilyen a cuccos mellett de nekem sincs
a másik variáció,hogy elszállt ,emlitetted hogy nem voltál sokáig othon
valameik család tag megküldte rendesen míg nem voltál és így kihasználva a lehetőségeket
és nem mert el mondani 
-
boci85
tag
Igen ha digitálisan szeretnéd összekötni akkor meg teszi és ha gondolod akkor még vehetsz egy digitális coax kábelt is és így akkor teljes az összekötés

Toslink kábel de abból se mindegy ,hogy milyen, gondolom tudod milyen kell!
És igen extreme gamer en van optika csati az extreme gamer fatal1ty-in meg nincs értetlenül állok e tények mögött -
boci85
tag
Hát pedig fiúk a kiváncsiság nálam nagy úr
én azt gondoltam valakinek kikell próbálni, mert olvsgattam és rájöttem mindenki nyuszi.
Valamlyen szinten énis az voltam mert csak 96Kbps-os mp3-al mertem és akkor mi lett volna a közel 3000Kbps-os DTS el
jó magam maxra húzott hangerőn a hang karin
Fatal1ty met kissé féltettem mert itt már nagy a sistergés
Mit gondoltok a Logitech következő fejleményéről mivel a z5500 már nem mai gyerek ,hozzá teszem mainapig megállja a a helyét! A következő alatt azt értem hogy lassacskán kidobnak egy új nagyágyut (szerintem)
Olvasgattam angol fórumokban és ottis beszélik ezt a témát. -
boci85
tag
Helló
Hát rég írtam már ide ,de nekem kb 4 hónapja van és semmi problém eddig ,
párszor meküldtem maxon, sőt kipróbáltam a rejtett funkciót is ha valaki nem tudná le írom
na most ha maxra tekered a hangerőt és utána még kb egy fordulat és meg jelenik Boost felirat 1-11 ig lehet tekerni itt még irgalmatlan hangerőt rejt de hozzá teszem én csak nagyon rossz minőségü zenével próbáltam !Szerintm ha DTS hangal megpróbálná valaki egy 17négyzteméteres szobába akkor anyagi károk keletkeznének
ezalatt értem az ablakok és egyéb herendi porcelánok a polcokon
Amugy én egy ExtremeGamer Fatal1tyt -vel csatlakoztattam
szerintem fölös már egy ilyen hankártya ehez ,elütte egy audigy 4 esem volt és azis meghajtotta faszányosan
Amugy ha valakinek kérdése lenne kb 3-4 hónappal ezelötti kommentekbe mindent megtaláltok értem ezalatt vezetékelés, beállítás,stb egyszóval minden
Meg beszéltem az ős tulajdonosokkal
Balika911,bzoley úgy érzem ők értenek a dolgokhoz! -
boci85
tag
válasz
Adrián29
üzenetére
Ha digitálisan próbálkozol akkor bizta nem fog szólni 5.1 be mivel a játékok nem támogatják a digitális hangot és így csak egy út van az pedig az analóg
öszeköthető optikai,digit coax ,mind analóg módon és így ha mind be van dugva akkor attól még váltogathatod ,hogy milyen módon szeretnéd használni ja és bontsad ki és megtudod

és ha nem digitálisan akarod használni akkor csak a dobozban található analóg módon tudod használni mivel a többi már digitális!
és ha gondod vagy kérdésed támadna csak írj
üdv:Én már régen kibontottam!
-
boci85
tag
Halihó
Nálatok is van olyan, amikor belepörgetek a filmbe pattog a hagszóró és soha nem ugyan az ja és ilyen, hogy néha nem írja ki azt amit kéne , ki írja hogy no digital közben meg szól -
boci85
tag
Gyerekek megnéztem dvd-én a Lecsót

Félhangerőn amikor az elején a sikátorba megy le a vizen ,16négyzetméteres szobámat azthittem szétszedi a hang nem lehet ki bírni
ezt a rész ajánlom mindenkinek!!
Amugy a térhangzással semmi baj ,sőt nagyon is dúrva a hangról nemis beszélve
ja subról már nemis írok 
-
boci85
tag
Helló
Valaki ezt a szettet ,Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro hangkártyával próbálta már? Ha igen leírhatná valaki ,hogy mien is a hangzás vele mert nekem audigy4-esem van ezen is super,csak hát most cserélem ,és szeretném tudni mi is a változás,vagy megéri e erre lecserélni? Ja és érdekelne mien játék alatt ez a páros. -
boci85
tag
Hát ez igaz,énis keveslem a magas hangokat.Én ezt úgy küszöböltem ki ,hogy a magasat winampban föltoltam csutkára,így elviselhető

-
boci85
tag
PLII alatt a dolby prologice 2 re gondolsuz ha igen akkor hogy kötötted rá a tv-t lehet hogy hülyeséget kérdeztem

-
boci85
tag
ha egy lappal visza lépsz ott le írtam pontosan mien kábelek kellenek és átalakítók ha pontosabban kéne mert nem érted akkor majd le írom estleg még egyszer
-
boci85
tag
Hát figy értem én hogy mit mondasz ez nem gond ha le pausalom és leindítom akkor nekem egyből ki írja hogy digital és kb olyan fél mp után szól a hang max 1 mp de az már sok szerintem mindenképpen egy mp alatt van
-
boci85
tag
Helló
Jean Michel Jarre dvd halgatom éppen meg van nekem is, tudom ajánlani nagyon dúrca meg van az orosz és akínai is egyenesen amerikából persze havernak és tőle másoltam le
Na de ezt le kell írnom
nem lehúzás képpen írom de saja ez van persze hozzá teszem nekem is Z5500 van és kibe...attúl fasza és szépen szól és a basszús kegyetlen!!
na de a havertól jöttem és megmutatta a hangcuccát gondoltam mért ne nézzem enyém ugyis jobb
na de meglepett mert kb 600ezres cumója van neki ( panasonic)
na és most jön a szomorú rész mert én eddig azthittem hogy a thx es CUCCOM náll nem is szólhat szebben mert ez is nagyon dúrca szerintem
na azt bekapcsolta betette
Jean Michel -t és azt hittem a koncerten vagyok elképesztő az amit produkált nem akartam elhinni de akkor még bíztam az enyémben is
azt haza mentem sietve gyórsan tesztelem énis
azt rajta ,na de nagyon lecsüggödtem mondom ez siralmas ahoz képest
most ahoz kell viszonyítanom hogy mi is a szép zene
na de ezt nem hasonlítás és lehúzás képpen írom ide mert tudom hogy nem egy kategória
na de ezek után ha valaki kételkedne a Z5500 os tudásában annak semmi oka mert meg állja a helyét azért , akárki jön hozzám azt mondja rá ,hogy hietetlen jól szól -
boci85
tag
Hali
Hát énis ilyeneket kerestem 96/24DTS kellene nekem de tudok egy pár oldalt ahonnét tudsz leszedni egykettőt
http://www.sr.se/multikanal/english/e_index.stm -
boci85
tag
SPDF
azt majd a hangártya programjába fogod állítani ha akrod
az alény hogy dikitális kimenete legyen ahangkártyának és oda egy jack/rac átalakítós dugót abba a digitális coax kábelt aminek rca csatija van éa a máig végét majd a z5500 konnrolpanelébe ami a vezérlő it hangerós állítás stb stb:dmajd betanulod -
boci85
tag
gyári csomagban van kábel amivel összetutod majd kötni egy analóg kábel van benne ami 3 3/5szteró jack van hozzá nekem digitálisan van összekötve és vettem hozzá egy digitális coax kábelt 2.5métres 900 ft volt
valószinü hogy elnézték az árát mert nem egy semmire való .és ezért gyórsan pucoltam is ha jó minőségüt akarsz akkor szánnyrá
3 rugót és ez a kábel mind két vége rca
a hangkártyáról pedig annyi hogy amit kerestél nincs is rajta az a felirat mert az van rá írva hogy digital nem olvastad figyelmesen a mondókámat
az elöbb
én személyesen ilyen re cserélem az audigy4 esem ,Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro én véleményem szerint a z5500 megérdemel egy ilyet

-
boci85
tag
Na hol is kezdjem

ne integráltat használj ehez a cuccohoz,érzékeny a kicsi lelke

hát figyeld ahogy érzed ,vagy ahogy a pénzed engedi de ha creativ X-fi akármeikét használod sokkal szebb hangzás nyújt és vista alatt is tudod használni !
Na most SPDIF az nem egy kábel ,hanem egy digitális csatorna ahol a digitális jelek futnak és nem analóg(3/5-es jack a hangártya egyik kivezetése ahol az van írva ,hogy DIGITAl) ez a csatornán megy ki vagy be és függ a hankártyától is ,hogy van rajta ki vagy be menet álltalába csak ki (OUT put)
A játékoknál ha akarod hogy 5.1 es hangzás legyen akkor Az analóg összekötés kell alaklmazni mivel a játékok nem támogatják a digitális5.1 hangokat,és ez a három végü jack dugó ez amugy jár hozzá majd meglátod ha meglesz
A coax ,igen az hasonlít rá de csak a csatlakozója ami rca de amugy ez egy árnyékol vezeték és ezt digitális coac kábelenek nevezik ha így kéred azt kapod ami kell
és lehetőleg ne legyen marha hosszú mert össze szedi az elektromos zajokat és kissé rontja a hangzást
Van még egy összekötési módja Z5500 és ez az optica kábelel amit jelezek ez is digitális adatátvitel amit füllel nem is lehet minőségben megülönböztetni a coax tól
amugy ezt a kábelt TOSLINK kábelenek nevezik és az a fajta kell neked aminek mindkét vége szögletes de persze csak olyan hangkártyával lehet összekötni amin van optika kivezetés vagy összeköthetet a hangfal szettet egy asztali dvd lejátszóval itt már a 10 rugós on is van optika kimenet
remélem segítettem és próbáltam megérthetően le írni
ja és még Pesten Kácsa audiónál minden fajta kábelt beszerezhetc a címe Fogarasi Út 19. vagy honlapja www.kacsa-audio.hu
-
boci85
tag
SPDIF az a dekóder ha digitálisan van kötve akkor válszthatod hogy a hankártya vagy a majdnai
z5500 fogja dekodólni DTS :d hangokat, szerintem is digitálisan hasznája mindenki ha zenét vagy filmet akarsz nézni akkor így jobb, játék alatt ha 5.1 akarsz akkor sajna directet kell választani ami az analóg mód amugy énis láttam rca csatisokat de valahol olvastam csak csatis van és ez szerintem jobb is mert így le tudod cserélni a madzagját:d én így tettem 170 ft métere amivel lecseréltem, amugy így jobban is szól szerintem
az opticairól csak annyi füllel nem halható a különbség a digitális coax al szemben amugy van 7 ért is olyan hankártya amin van optica csati de szerintem cserél te is egy X fis változatra mert így vista alatt is tudod használni és sokkal jobb mind az audigy -
boci85
tag
Figye én,nem rég vettem és az égatta világon semmi baja leszámítva vezetékek összevissza gubancolódásat és bekapcsoláskor volt egy kis pukkanó hangja de már megszünt mivel elrendeztem a vezetékeket
amugy R740 a pid száma szerintem ha onlinen rendeled akor nemfogod megtudni a számát.hacsak megnem kérded a nagykertől -
boci85
tag
Ma sokfilmet megnéztem és egyszerüen nemtok csalódni
ebben az 5500 ban
vegyétek és vigyétek
-
boci85
tag
Hát figye én tegnap igazítottam el a kábeleket gépem mögött ,hát kb 50 vezeték megy arra és összekötegeltem őket és új elosztót tettem be és nálamis bekapcsoláskor egy nagy pattanó hang hallatszik szóval akkor tuti hogy vezetékek elmozgatásával lett a baj még nemértem rá elrendezní újból ha megcsinálom majd közlöm
-
boci85
tag
amit írtam az alá nem adom ha jó ha nem
sőt szerintem platinum lesz belőle optica miatt ki és be menetel az kell nekem
és lenne egy kérdésem mivel van rajta bemenet egy asztali dvdét nem lehet rákötni a hangkártyára? -
boci85
tag
Akkor azt mondod ,hogy vegyek inkább egy Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro -t
nemjobb a fatality paltinum de akkor az optica és a coax köz nincs különbség?mármind hagzásban -
boci85
tag
jóvan akkor, értem mi a felállás
beszerzek én is egy platinumot mert audigy4 nekem nem nagyon teccikEsetleg valaki egy THX minősítést kapott film címet nemtudna nekem mondani?
-
boci85
tag
hát figye én nekem azt mondták teljesen mindegy meikel dekódoltatod füllel nem észlelhető a javulás amugy én a z5500 al nyomatom de ha meglesz az új hangkártyám azthiszem azzal fogom dekódoltatni azért mégis csak egy hangkártya és ezért van
bzoley: a te hangártyád az egy fatal1ty paltinum? ha igen akor mondhatnál a hangzásról egy két szót mármind az optica részéről érdekelne ja ja és az xfi hangzásról
játékkal nem próbáltad állítólag az nagyon dúrva -
boci85
tag
Dts zenéknél nekem is csak sistergés volt az rájöttem hogy lehet lejátszani megfogtam a daemon tools progit és az megnyitja a powerdvd és így fasza volt
-
boci85
tag
Hali mindenkinek
mivel nemtudom egynelőre összekötni optica kábellel ,szerintetek hogyan a legahngosabb? van egy adott szám ugyan azon a hangerőn ?optican ,coaxon vagy analógon?mivel nem nagyon él a topic gondoltam teszek föl kérdést ,amugy kiváncsi vagyok és nem hülyeségből kérdem

bzoley : csak nem ma érkezett meg a cumó
? kiváncs vagyok az értékelésedre mert eddig nem hallottam rosszat erről a cuccról persze van aki ír rosszat csak hát az álmodozik róla ,hogy van neki egy ilyenje és nem teccik,lecsérélem, stb ja és creative a király
-
boci85
tag
hát énsem tudok róla többet mind te .de említetted az optika kimenetet ennél nem túd zavar össze szedni mivel fény viszi az adatot és egy oktacsatolóba érkezik ami átalakítja a jelet és.... írja meg valaki ha nem így van

de az rca csatik kérdésesek attól énis tartok de hát erre gondoltak a készítők is és így szerintem nem lesz gond
de ha meglesz akkor majd írj egykis beszámolót előre is kössz
ha nekem is meglesz ,én egy Jean-Michel Jarre dts videóval fogom tesztelni
-
boci85
tag
kösz az infót előlapot kifogom használni kb 70 százalékban
legfontosabb nekem az optikai ki és bemenet összes cuccomat fixre akarom kötni
és így nem kel mindig a hely ki és be dugni a vezetékeket -
boci85
tag
SoundTouch-on a felirat tényleg teccetős

kérdés az hogy tényleg jobban dekodolja mert én sem hallok külömbségert de ha egy platininum előlaps hakarira kötöm ?azér az csak 40 rugó és az nem hazudik
sebaj majd adom az infót mert nemsokára meglesz a fatal1ty paltinum -
boci85
tag
Szevasztok fiúk."lányok
"
azért csak sikerült megcsinálnom hogy z5500as vezérője ki írja azt hogy dts digital
de mivel sikerült kérdésem merült föl ,még pedig az ,hogy jobb ha a hankártya vagy a 5500as decodolja a hangokat? pl dts -
boci85
tag
ezer bocs a fére írásért de a d-s betü nagyon közel van egymáshoz remélem senki nem érti fére

csatlakozom az elöttem lévőhöz kicsit korán van -
boci85
tag
hát pedig fiúk nekem ilyet nem csinál ezer százolék hogy a film dts -es és be van kapcsolva a digital kimenet a progiában is, rossz helyre pedig nem lehet dugni mert nem észlelné a coax -ot , ezért fogom ki baszni a piba
a karit és becsapok egy xf-i t ezzel csak a gond van draivere szart se ér ,nem lehet ki igazodni meg ezer millió állítási lehetősék száz helyen minden máshol van, nincs semmi rendeződés gondolm ezutánse leszek jobban sőt még több állítási lehetőség de majd vannak okosak azt majd meg dúgja valaki
de azért még érdekelne ez a dts -es dolog ezzel a karival is -
boci85
tag
ebben a pillanatban próbáltam meg egy dts-es filmet és nui felirat szerintem a kábelemmel lesz a baj vagy a kamu a fwlirat a hankártyán és nemtudja a dts de most beruházok egy xf-i re méghozzá előlaposra ami tudja a optikai kimenetet azért tudnám dijjazni ha ezzel megtudnám oldani a dts felíratot hogy írja ki!
-
boci85
tag
Balika kösz az infót
de de alapból beállítom pl a stereo2 akkor ha dts kap akkor arra vált autómatikusan? csak mert én dts hangal próbáltam -
boci85
tag
Halihó
Megnéztem egykét videót a cuccról ,internetes oldalakon
és kérdesem merült föl mégpedig digitálisan összekötöttem coax -al
na most a videón láttam hogy a csóka ugyan igy kötötte össze és a vezérőln az effeck nél azt írta ki hogy DTS digital és nekem ezt nem írja akármit csinálok, ez nálatok is igy írja?
bár én a coax kábel helyett egy rca kábelt hsználtam .megjegyzem ezt a kábelt egy onkyo 6.1házomozi rendszerből vettem ki ami coax kén üzemel (gyári) szóval ezt nem értem ja és a hankártyám tudja a dts-t és beis van kapcsolva a csatorna -
boci85
tag
kössz de akkor te hogy kötöted össze digitálisan? ha nem tudjákaz optica csatlakozót, akkor nem digitális ha toslink kábelt átalakítom jack dugóvá én akkor ezt nem értem
-
boci85
tag
a digitális kimenetbe mert van rajta de nem jack dugót hanem a kábel egyik végét az nem jack hanem toslink csatlakozó nekam azt mondták
-
boci85
tag
ha valakinek van logitech Z5500 ,és Audigy4 box hangkártyája kérem írja le hogy kötötte össze opticai kábellel vagy egyálltalán opticai kábbelel ,volt már dolga e hankártyánál?
léccccccci
de ha valaki kötött össze z5500 at valami féle hangkártyával akkor kiv lennék mien hangárty volt az
mert bemérgedek azt veszek egy olyat legyen az akármeik
valaki írjon erről kérem szépen
-
boci85
tag
Hát köszi éppen próbálgatom de nemsk sikerrel amugy a kábel egy toslink nevű egyik vége optica ami avezérlőbe megy a másik jack hez hasonló de nem az szóval nincs át alakító
-
boci85
tag
kössz pont ez ami a gond nemértek hozzá nem találok semmi ilyen dolgot
hogy digital csak instaláláskor de be jelöltem de ígysem csak ezt írja no digital data akármit állítok át ,semmi -
boci85
tag
Helló
segítségeteket kérem vettem egy opticai kábelt és összekötöttem a audigy4-es hankarimmal de az írja ki vezérlő hogy No Digital Data jó jelentését tudom de mért van ez ?kártya draiverét újra kell instalálni? vagy csak beállítási gondok? válaszokat elüre is köszönöm
Balika911
gondolom te tudsz segíteni mert te ahogy olvastam elég jól vágod efféle gondokat
-
boci85
tag
Hello
A látottak ne téritcsenek el ettől a szettől mármind a szétszedett állapotu hangszóró
nekemis kényes fülem van és a magashangokat nagyon bírom hiddel van bőven én már teszteltem minden féle hangzással és nem csalódtam a mélyről nem is beszélek

hát figyi ha szomszéd és én egyzserre indítaná el ugyan azt a filmet ő hang nélkül és én meg kb fél hangerőn akkor is élvezné a filmet
teszteltem kimondottan magas hangokkal még pedig a címe a tibeti harangjáték ekkor jöttem rá hogy ez nem csak egy hétköznapi hangszórók
egyik haverom át jött és meghalgatta ,neki egy 6.1es onkyo cuccosa van ami háromszor ennyibe kerül és azt mondta ez gyarlás alázza az ő cuccát ennél a szetnél azt bírom hogy maxhangerőn sem torzít kristálytiszta hangok röpködnek hozzá teszem ezt már az én 13négyzetméteres szobámba nem lehet ki bírni
creativ ról nemtok semmit és nemis érdekel csak hallottam róla hogy volt aki lecserélte 5500 re és sok gond is volt vele
ezek után meg te döntesz meiket veszed -
boci85
tag
Hali
gratu a cucchoz énis kaptam garatulációt amikor meglett
kettő hete van meg
a kébel hossza amit kérdeztél 2m
amugy nemfogsz csalódni garantálom:d -
boci85
tag
Megnéztem a Transformers címü filmet 5.1 be az Z5500 on

Ilyet még nem hallottam! Erősen ajánlom mindazoknak akikenek 5500as a van!
Esküszöm egyszinten van a hangzás a Multiplex el
Aki csak teheti vegyen ilyen cuccost és ezen a filmen próbálja ki !
Az első negyed órában kb Így voltam

-
boci85
tag
Hali
olvastam hogy a hangcucc (Z5500
)nagyon nagy basszúst produkál ,nálam is de szerintem tud ez többet is egyenlőre nem merem nagyon megküldni meg max ra állítani a sub ot mert bejáratos kérdésem ti hogyan állítjátok be a ládát merre néz a sub csöve vagy a menbrám fele mármind a hangszóró lehet hogy fura kérdés de ezalatt azt kérdem, hogy ha tévéelött ülsz akkor a láda merre van fordítva ? -
boci85
tag
Hali
megcseszhetem ha veszek is Sound Blaster X-Fi is hangkarit mert nincs 20 alatt olyan hangkártya amin van digitális be vagy kimenet x-fi is ben és nekem neméri meg ha veszek egy ilyet mert nekem Audigy 4 es van ami 21 rugó volt fél éve de ezt sem tudom összekötni a Z5500 cuccomal digitálisan, pedig nagyon szeretném coaxiáis kábellel összekötni mert ilyen kábelről nemis hallottak mert utána jártam egykét boltba mégpedig olyan hogy aux coax kábel van de mindkét vége aux os de aminek az egyik vége 3/4es jack ráadásul 3 felé osztódik ilyen nincs átalakítótsem tudtak adni ha estleg tudtok erről valamit osszátok megvégszó

Z5500 ásom nagyon fasza .nagyon dúrca csak két gondom van vele de az bosszantó, még pedig az hogy mident megrezget a házban szerintem még a szomszédban is
a másik az ,hogy nem hagynak érvényesűlni mert csak ezt hallom halkítsad le már, mert szét megy a fejem 
-
boci85
tag
azt szeretném kérdezni ha ezt a hangkártyát http://www.chipland.hu/chipland.php?f=9&termek=009537&rend=2&kat=12&tnev=&alp=&alkat=&lap=0 összekötném fénykábellel a vezérlővel akkor ez tuti hogy tudja az 5.1 et? és jobb minőségü lehet mind a analóg jack dugós? és érdemes lenn ilyet venni ? vagy x-fi hanag kari analóg módon? meik ? amugy a zenére utazok
ha tudtok ebben segíteni várom a válaszokat -
boci85
tag
én a hangkártyát és a vezérlőt szertném összekötni coaxkábellel vagy ezt nem lehet?
-
boci85
tag
Baszki
mostértem haza és megint bekapcsoltam elfelejtettem hogy 5500 asom van nem x530
hát igen ezzel lelehetne burítani a 13 négyzetméteres szobám magyon dúrva és semmi panasz mert sok minden olvastam itt amugy p741 es sorozatszámu
beállítási dolgok megtartásának gondja megoldódott amugy nemtudom nem e hülyeséget kérdeztem a coax kábellel kapcsolatba de szertném olyannal megoldani -
boci85
tag
Helló
egyszó mind száz
megvan a szörnyeteg:bevan lőve
1.,kérdésem az lenne ha kikapcsolom és vissza be akkor mér felejti el a beállításokat
2.,hogy tudom össze köti coaxkébellel mert ha én veszek egy ilyet akkor ugye az egyik felét bedugom vezérlőbe és másikat hová ha rca vége van hogy tudom megoldani azt hogy azsegdugós hangkaribe bekössem és 5.1 be szóljon mert 3 felé kellene osztani szóval én ezt nemtudom kérlek áruld el és aztis hogy mien kábel kell tudom már egy párszor leírtad
de nem nagyon értettem
előre is kössz -
boci85
tag

Bocs a helytelen írásért látom észre vetted
na de kérdem én honnan tudod ilyen pontosan mert én valahol olvastam és ennyi volt
na de holnap érkezik és biztosan sok kérdésem lesz remélem segítesz majd
előre is kössz -
boci85
tag
Hello
Kösz az infót erre nem gondoltam volna sőt fölsem tüntetik ezt még szerencs hogy én a cellcomtól rendeltem és itt 3-4 nap aküldési idő, persze ittse annyi az ára amit írtam mert posta költség is van de itt elenyésző és még annyihogy a csomag sújáról én úgy tudodm hogy csak 20 kg -
boci85
tag
Hali
nekem 12-edikén jön meg én a cellcom tól, itt 73ropi de a pixmanianál 68 csak azért nem itt vettem mert itt csak banki átutalással lehet megrendelni! -
boci85
tag
kössz mindet le töltöttem

egy gondom van DTS hangoknál csak sistergés van nem játca le nemtudna valaki segíteni ebben? Audigy4 es hangkártyám van támogat mindent 24 bit /DTS dolby2
de nemtudom semmivel lejátcani próbáltam zsírúj power dvd 7.2vel nero val
szóval valaki ha tud segítsen tudom nem itt kéne kérdeznem mert ez 5500 topija
előre köszi ha segítesz -
boci85
tag
kössz a segítséget
pénteken jön a cumó kiváncsi vagyok rá remélem nem csalódok!!

amugy az 530-asomat cserélem le
lehet hogy jobb lesz a Z5500

-
boci85
tag
szeva mindenkiek nekem 9 edikén lesz ilyen kis cumó és kérdezm a tulajdonosokat hogy mivel tesztelték gondolom DTS hangokkal de ilyet hol lehet szerezni vagy küldjetek egy linket előre is kössz ha valakit érdekel ez a pár 1000 kommenten kívül hogy mien a cucc akkor leírom
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezalatt értem az ablakok és egyéb herendi porcelánok a polcokon

na azt bekapcsolta betette
most ahoz kell viszonyítanom hogy mi is a szép zene 
"