Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hangkartya specifikacioi kozott:
Dolby® Digital Live
Dolby Digital Live encodes any audio signal on PC in real-time to Dolby Digital (AC3) 5.1 surround sounds to your home theater environment through one single S/PDIF connection.Ha jol forditom, akkor valos idoben kepes felkeverni barmilyen hangot Dolby Digital 5.1-be, es kikuldeni s/pdif-en keresztul. Ebben az esetben gondolom a Z5500 kijelzoje azt fogja kiirni, hogy Dolby Digital, mert abba keveri ki az akarmilyen hangot a hangkartya.

-
Furky
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
Furky
őstag
válasz
üzenetére
Ezt azért cáfolnám. Nekem 3 hónapja van meg, és tökéletesen működik. A PID 920as, és nekem semmi általatok felsorolt problémám nem volt vele. Érdekes módon az összes ismerősömnek sem, akinek ilyenje van. És nekik meg már 1-2-3 éve van meg, szóval PID szám szerint tök vegyesen. Az pedig ésszerű, hogy ha valamivel baj van, akkor az emberek egy része fórumra mondja el, ergo nem tudni, hogy százalékosan mennyi probléma van a termékkel, mert mi van azokkal, akiknek megy, és nem fórumozik, és azokkal, akiknek rossz, és nem fórumozik?

Szerintem ez egy jó választás, egy nagyon jó belépőszint, átmeneti hangszórórendszer egy komolyabb rendszer irányába.Az más kérdés, hogy épp eladom, mert lecseréltem egy sokkal komolyabb rendszerre. Olyan ajánlat volt, amit nem lehetett kihagyni.
-
Furky
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Es ez ilyen K-Lite-ba beepulo program? Marmint annak kereteben telepitetted fel? Mert akkor nagy valoszinuseggel az a mgoldas, hogy a K-Lite ezeket kiszedte es a sajat filtereit hasznalja ilyen tartalmak lejatszasahoz, es a K-Lite beallitasainal kellene hasonlot keresgelni. Csak annyit kell csinalni, hogy beallitod kimenetnek az AC3, es a DTS-nel az SPDIF-et, aztan kalap-kabat, kesz is.
-
Furky
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
En erzhetoen sok kulonbseget ereztem RCA es optikai kozott. Erdekes modon van ket ismerosom, akinek Z5500-a van, az egyik hall kulonbseget, a masik nem. Lehet, hogy hangkartyaja is valogatja, illetve az emberi ful is lehet komoly tenyezo.
Viszont a COAX-szal nem tudom osszehasonlitani, mert egyreszt nincs eszkozom, amit radughatnek (egyelore), valamint meg kabelem sincs.
Ui: csak nem keveri senki sem a coax-ot az RCA-val.

raskolnikoff: ilyent kellene latnod...
-
Furky
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Javaslom szedd le a legujabb verziojat a programnak: katt ide.

-
Furky
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
MPC-HC beállításainál:
Internal Filters, majd a jobboldali oszlopban(Transform Filters) kattints kettőt a DTS-re, és állítsad át Spdif-re. AC3-at is. -
Furky
őstag
válasz
bluobluo
üzenetére
Van különbség optikai, és RCA között. A héten vettem meg a Z5500ast, ami a Z5300ast váltotta le. Anno még Audigy 2ZS-sel használtam a Z5300ast, most pedig laptopra rádugott X-Fi 5.1 Surround hangkártyával a Z5500ast. Rádugtam az optikai, és az RCA kábelt is, hogy kipróbáljam, mennyire hallatszik. Nagyon. RCA-n picit tompább, vagy nem is tompább, hanem optikain érzékelek inkább nagyobb teret, amellett, hogy tisztább is. Érzékelhető különbség van, még úgy is, hogy a gyári RCA kábelt hasonlítottam össze egy olcsó optikai kábellel. Egyelőre csak egy 500Ft-os 1m-es optikait vettem, mert sürgősen kellett, de majd későbbiekben minőségibbre cserélem. Ja es 76ért vettem boltban, teljesen újonnan.
-
Furky
őstag
válasz
üzenetére
Koszi.
Akkor alapvetoen jol gondoltam, csak az elso hsz.-t felreertettem, mert ugy olvastam ki osszessegeben, hogy csak a DTS, es DD fog kimenni 5.1-ben, a tobbi sztereoban(2.0), es akkor nincs melynyomo(2.1).
De akkor minden rendben van, csak hirtelen megijedtem, hogy korlatozva leszek picit ilyen teren de nekem igy megfelelo nagyon is. -
Furky
őstag
Hi!
Jövő héten vásárolok egy ilyen szettet, ami a Z5300-asomat váltja majd le. Most már csak laptopot használok, amin analógból csak stereo kivezetés van. HDMI-n keresztül lenne 7.1-es digitális is elvileg. Nos szeretnék egy hangkártyát venni laptophoz, amit a Z5500-ra kötnék.
Az első kiszemeltem egy Asus Xonar U1-es, amit toslink kábellel össze tudok kötni a rendszzerrel. Ez az összekötés az ég világon mindenre megoldás lesz nekem? Zenét csak és kizárólag stereo-ban hallgatnék, illetve nem árt, ha a mélynyomó is szól. Ez a digitális kábelen keresztül lehetséges? DD, meg DTS értelemszerűen rendben van digitálison, de mi van a többi hanggal (pl rendszerhangok, msn, bármi egyéb...) ?? Azok át sem mennek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Unigine Superposition Benchmark
- További aktív témák...
- DJI mini 3 drón display unit
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 1db! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha valamit nem értenél ezekután, kérdezd meg nyugodtan.