Új hozzászólás Aktív témák
-
willturner
csendes tag
Sziasztok,tudnátok nekem linkelni egy z-5500 tesztet? Ilyen review kellene, hogy milyen filmekre, zenére stb. Köszi

-
willturner
csendes tag
Mennyire szoktátok meghajtani a rendszert? Minden hangerő maxon (lejátszó, windows) ?
-
-
willturner
csendes tag
válasz
roberto211
üzenetére
Hali, még a PID számot nézd meg, a satellitek alján található, meg asszem a vezérlőn is rajta van. PID 0xxx ha 0-val kezdődik, akkor jobb mert az újabb széria és kevesebb az esélye, hogy kiég a vezérlő háttérvilágítása pl.

-
willturner
csendes tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Az biztos, én az új Transformers-t néztem, az is igen jó volt rajta, a Harry Pottert is tervezem mindkettőt én is most éppen.

-
willturner
csendes tag
Én úgy tudom, vagyis úgy van ráírva a dokumentumokra, hogy 188 W RMS- teljesítmény van a Z-5500-mélyládájának. Én családi házban lakom, kb 25nm -es a szobán de brutál, ha odacsapok neki akkor valóban potyognak a dolgok a polcokról stb.. a minap egyedül voltam, szülők melóban, rátekertem aztán kimentem az udvarra, nos még oda is elég rendesen lehetett hallani, hogy mit művel bent a cucc
Én egy Logi X-240-es 2.1-es hanfalszettről tértem át a Z-5500-ra, hát enyhén szólva is brutális, az volt olyan 25W az egész, hát mikor először meghallottam a Z-t, leesett az állam
bomba így alaplapi coax-al is, aztán majd tervezek egy rendes hangkártyát és majd meglátom mennyit dobhat még rajta, bár ha még ettől is jobban szólna akkor az már huuuu 
-
willturner
csendes tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Nem hinném, hogy földhurok, de ma akkor megpróbálom vagy átvinni valahova vagy itt a szobámban kihúzok minden mást és úgy, aztán meglátom mi a helyzet. Amúgy a földhurok miatt nem egy kis mélyhangnak kellene kijönni a sub-ból?
Na hát akkor megint érdekes a szitu
Akkor mégiscsak rákérdezek majd nagybátyámnál a dologra 
-
willturner
csendes tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Nekem ugyan ez, utánaérdeklődök majd nagybátyámtól, hogy mitől lehet, ő villanyszerelő, mondjuk 188 W, gondolom valami apró elektromos hangnak kell jönni belőle, lehet ez normális, viszont ha a többiek írják, hogy nekik semmi nem jön belőle, akkor kicsit érdekes. Amúgy kb 2 hónapos a cucc, nem kellene hogy ilyen rövid idő alatt legyen vele valami gond.
-
willturner
csendes tag
Én nem ilyen súgásra vagy valami kis mélyhangra gondolok, hogy jön belőle, hanem olyan elektromos zaj egy kicsi (olyan kis zúgás, a mondjuk a trafókhoz tudnám hasonlítani, csak nem olyan erős), minimális, ha közel teszem hozzá a fülem és meghallgatom, vagy ha teljesen csend van akkor hallani amúgyis, ha mondjuk odaállok az asztalhoz közel, ami alatt van.
-
willturner
csendes tag
Sziasztok, légyszi hallgassa meg valaki a mélyládáját, hogy jön-e neki is belőle egy olyan kicsi elektromos zaj
(csendben, ha nem megy semmi, persze a szett áram alatt van) Oda kell hajolni teljesen, szeretném tudni, hogy másnak is van-e vagy csak nekem, mert akkor valszeg visszaviszem gariztatni. Köszi 
-
willturner
csendes tag
Köszi a válaszokat, amúgy RCA kábellel is csatlakoztatva van Pc-re a digitális és a DTS hang miatt filmeknél és a gyári 3,5-es jack dugókkal is, néha váltogatom, mikor melyik kell jobban. Egyébként új a rendszer, kb 2 hónapja vettem, ha lekapcsolom hátul a sub-on a főkapcsolót akkor semmi, nulla zaj, ha felkapcsolom akkor egy minimális zúgás van, főleg csak akkor venni észre ha odahajolok a mélyláda mellé és fülelek
, de mivel már hallottam akkor ha csend van, akkor is észreveszem, ilyen falrengető búgás nincs, egyforma alapzaja van akkor is ha a gép be van kapcsolva, mondjuk akkor nem hallani abszolút mert a gép zúg, és ha a gép ki van kapcsolva is. Azért gondoltam az áramra mert kolin volt először és ott nem pattantak a szatelitek sem, itthon viszont néha azok is pattannak. 
-
willturner
csendes tag
válasz
willturner
üzenetére
Sziasztok!
Az áramnak milyen hatásai lehetnek a Z-5500-ra? Amíg kolin volt addig alig hallottam rajta valami kis alapzajt, zúgást a mélyládából, csak ha külön odafigyeltem rá, most viszont otthon van, néha pattannak a szatelitek, és mintha erősödne ez az alapzaj is. Ez mitől lehet? Vagy csak beképzelem, nem tudom, de nem hinném, most azért ahhoz képest erősebb. Nem szeretném ha idővel nagyon zúgna, van egy kisebb Logitech 2.1-es szettem is és az már csendben zavaróan zúg, olyan trafós hangja van, nem lenne jó ha ezzel is valami hasonló történne.
Senki nem tud ezzel a dologgal kapcsolatban segíteni?
-
willturner
csendes tag
Sziasztok!
Az áramnak milyen hatásai lehetnek a Z-5500-ra? Amíg kolin volt addig alig hallottam rajta valami kis alapzajt, zúgást a mélyládából, csak ha külön odafigyeltem rá, most viszont otthon van, néha pattannak a szatelitek, és mintha erősödne ez az alapzaj is. Ez mitől lehet? Vagy csak beképzelem, nem tudom, de nem hinném, most azért ahhoz képest erősebb. Nem szeretném ha idővel nagyon zúgna, van egy kisebb Logitech 2.1-es szettem is és az már csendben zavaróan zúg, olyan trafós hangja van, nem lenne jó ha ezzel is valami hasonló történne.
-
willturner
csendes tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
tudnál küldeni egy pár linket azokról a kártyákról amit beletartoznak abba a kategóriába?
-
willturner
csendes tag
Tudnátok segíteni abban, hogy melyik az a hangkártya, amivel már ki lehet belőle hozni azt, amit tud?
-
willturner
csendes tag
válasz
Regirck
üzenetére
Lényegében mindkettőre használnám, mert zenét sokat hallgatok és filmeket is nézek viszonylag sokat. Eddig notebookon is igen jól szól, nem tudom nagyon elképzelni, hogy mennyit javítana rajta, mondjuk az mindenképp plusz, hogy ott lennének külön beállításai a hangkarinak, csak nem tudom ha vennék akkor milyen hangkártyát lenne érdemes venni.
-
willturner
csendes tag
Sziasztok, az Asus Xonar DG-ről mi a véleményetek? Most viszem majd haza koliról a Z-5500-amat, itt csak notebookkal használtam, nemrég vettem, otthon viszont kipróbálnám komolyabban is. Creative HD audio beépített hangkarim van, 6 csatornás, plusz van SPDIF kimenet is, csak azt még nem volt alkalmam kipróbálni, nem tudom az hogy szólna. Lehet előbb kipróbálom azzal, majd beleinvesztálok egy hangkártyába, ha az sokat javítana a hangzáson.
-
-
willturner
csendes tag
Hali, megvan a Z-5500-am, ma voltam érte, még csak notebookon próbáltam, de igen jól szól még így is, otthon az asztali gépen kipróbálom majd digitálisan is, hogy mennyivel jobb úgy. De eddig meggyőző

-
willturner
csendes tag
Már alig várom, hogy meglegyen és kipróbálhassam
Amúgy, ha esetleg elromlana akkor a Logi supportot kell hívnom és ők intézik, vagy visszaviszem a Saturnba, ahol vettem és ők intézik? És mondjuk ha ez bekövetkezne és elküldik szervízbe akkor Z906-ot küldenének helyette?ricshard444 köszi a választ

-
willturner
csendes tag
A PID számot azt hol tudnám megnézni a szetten? Ha bemegyek boltba és megkérem az eladót akkor meg tudja nekem mondani? Amúgy Győrben tervezem megvenni a Saturnban, ott láttam kirakva, remélem még lesz nekik. Úgy mégis jobb, rögtön vihetem is, nem kell rá várni míg meghozza a futárcég.
-
willturner
csendes tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Szerintem maradok a Z-5500-nál, hallani még nem volt lehetőségem egyiket sem, de a leírtak alapján a Z-5500 tűnik jobbnak még a hibái ellenére is, szóval 2 év gari, ha esetleg lenne vele valami gond, de remélem nem lesz vele semmi probléma.
-
willturner
csendes tag
Sziasztok, én most készülök venni egy Z-5500-ast, már egy ideje gondolkodom rajta de most jött el az ideje. Sokat gondolkodtam hogy ezt vagy a Z-906-ost vegyem, de sok fórumon írják hogy a Z-906 gyengébb és hogy inkább vennének egy használt Z-5500 at mint egy Z-906-ot. Nehéz a döntés. Nektek jól beválik az 5500-as? Látom vannak azért gondok vele néha. Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Unigine Superposition Benchmark
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest