Új hozzászólás Aktív témák
-
F4ther
tag
digitalis 2 csatornas jelre alkalmas, es tobbcsatornas dolby / DTS
tehat ha a jatek mas hang szabvannyal van gondolom ez valoszinu akkor mindenkepp atkell kodolni vagy dolby vagy dts felere, amit ugye akkor a hangkartya vegezne el, hogy igy is 5.1-en tudjon megszolaltatni a rendszer, bar akkor mar hangkartyaval megint ottvagyunk hogy nem erdemes spdifen tolni nem?
mi van ha a kodolast szoftveressen vegezne el a gep es ugy adna ki a jelet spdifen amit aztan visszakodol az 5500-as? nekem igy tunik kihasznaltnak a hangfalba epitett dekoder
-
F4ther
tag
válasz
Ursache
üzenetére
en alapbol ugy kalkulaltam hogy a jo hangfal melle dukal egy jo minosegu hangkartya amit en is 10-20 koze saccoltam, tehat akkor vegulis minosegileg fokozza az elmenyt, es tenyleg jo optikain!? (gondolom az is szamit hogy milyen minosegu az optikai kabel)
vagy siman alaplapirol eleg nyomatni 6 csatornason? mekkora lenne a kulonmbseg?
-
F4ther
tag
válasz
Ursache
üzenetére
talaltam egy eleg jo osszehasonlitast ami eleg alapos, es mely tamaszokra epit, es eleg eros ervelest ad a z 5500-ashoz:
szerintem eleg jol leirja a dolgokat, bar eros angol szuksegeltetik hozza
(+ ad egy masik rewiev linket 4 postal lejebb)milyen hangkartyat ajanlotok z 5500-as melle amivel ki is tudom hasznalni az adottsagait? meg olvastam valahol hogy jo hangkezelessel megeri optikai kabelt hasznalni
-
F4ther
tag
válasz
meridaharcos
üzenetére
Btw, z906-ot probalta mar innen valaki osszehasonlitani az 5500-assal?
-
F4ther
tag
válasz
Ursache
üzenetére
Az lenne a legjobb ha vegig lehetne eloben probalgatni ezeket
bar azt sem ertem hogy ez mitol kerul ennyibe amennyi, 2 ismerosomnek genius HF5.1 6000-se van, es azert az eleg jol szol, meg fele annyiba se kerul, teljesitmenyileg meg elvileg kissebb, meg is nagyobb az egesz szett, tehat igy kicsit csaloka a latvany ilyen szempontbol! szoval, erositsetek meg abban hogy az a 5 kis apro speaker azert nyom valamit a latba, es a sub mellett lehet oket hallani
-
F4ther
tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Hali!
Egy 5.1-es hangfal rendszerrel szeretnek a pc-mnek beujitani, max 70-80k-t raaldolzva, es erosen egy logitech z5500-ason gondolkodok, viszont ha meg melle veszek egy hangkartyat, akkor erosen tullepnem a raszant osszeget.
Nem tudom hogy hasznaltan egy ilyen kaliberu hangfal mennyire reabilis, nem szoktam hasznalt cuccokat venni, de mindenesetre 30%al olcsobb!
Azert is ezt neztem ki mert ugy tunik az ar - teljesitmeny kategoriaban ez tunik a legjobbnak!De barkinek barmilyen epito jellegu tanacsat elfogadom es megkoszonom!
fo szempontok: hangtisztasag, hangero, eros bass
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- LEGO klub
- Borderlands 4
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest