Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz Djsaba #133420 üzenetére

    Nézz alá egy 25éves hármas golfnak csápos emelőn és elmegy tőlük a kedved. Ráadásul nevetségesen túl is vannak árazva csak mert fócvágen meg tédéjji. Lassan a négyes golfok árszintjéig kúsznak fel a szebb hármasok pedig ezt semmi sem indokolja, egyszerűen csak nagy a hájp körülötte. Az egy dolog, hogy ha rendben van akkor aprópénzből fenntartható de mire te egy 250ezres G3 TDI-t rendbe rakatsz abból már 15évvel fiatalabb sokkal kevesebbet futott rozsdamentes autót is vehetsz. Akkor meg minek szívni csak mert golf meg szmókendsárm? :N

    350k-ért egész szép állapotú Ibiza SDI-t kapni már ami egy közvetlen befecskendezéses adagolós 1.9 tdi motor csak épp turbó nélkül. Inkább 100x az mint beleugrani valami rozsdás széttaposott szarkupacba amit vétel utáni második héten már megbánnál. De te tudod. Ha van még pluszban felesleges 3kilód amit fél év alatt el tudsz verni a kocsira akkor hajrá golf 3 tdi. És még akkor is csak üzembiztosan használható lesz de nem szép, pláne nem tökéletes.

    [ Szerkesztve ]

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák